Huomenta!

Tänään meininki on seuraavanlainen: kentällä ei ole sen kummempaa häppeninkiä ole joten pelaamaan pääsee koko päivän normaalisti! 🙂 Yr.no näyttää kelin olevan tänään hyvinkin pitkälti poutainen, muutamaa illan pientä sadekuuroa lukuunottamatta ja lämpötilankin pitäisi nousta kunnioitettavaan kahdeksaantoista lämpöasteeseen auringon (toivottavasti) pilkistäessä puolipilviseltä taivaalta.

Ja seuraavaksi hieman kilpailuinfoa hyvät naiset ja herrat : Kunnanmestaruuskisat pelataan seuraavana viikonloppuna 12.8. ja kilpailu on seuraavanlainen: Kunnan joukkue muodostuu yhdessä kaikista kisaan ilmoittautuneista saman kunnan pelaajista. Kunnan joukkueen yhteistulokseen lasketaan mukaan kolmen parhaan pelaajan pistebogey-tulos. Epäviralliset kunnanmestaruudet ratkeavat kilpailussa samoilla tuloksilla. Jokainen pelaaja edustaa itseään ja sarja määräytyy ilmoitetun kotikunnan mukaan. Mukaan mahtuu vielä runsaasti porukkaa, joten ilmoittaudu ihmeessä mukaan kuntien taistoon!

Myöskin countdown seuranmestaruuskisoihin on alkanut, sillä ne pelataan jo muutaman viikon päästä 19.-20.8! Äläpä siis unohda ilmoittautua mukaan taistelemaan siitä isoimmasta pokaalista ;)!

Töissä tänään Elli, Henna ja Pauliina

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)