Ajanvarauskalenterin perusteella golfarit ovat ennustaneet tälle päivälle poutaista pelisäätä!
Gigantin isännöimän viikon lauantaiaamu näyttääkin varsin lupaavalta, aurinkokin pilkistelee pilvien lomasta, peliajat on varattu tiiviisti pitkälle iltapäivään saakka, lisäksi lähtöjen lomaan mahtuu myös Valloxin henkilökunnan kilpailu.
Ravintolan puolella paistetaan pullaa ja keitellään kahvia aamusta saakka, keittiö on auki klo 12-18, jolloin saatavilla on myös ruokaisampia herkkuja nälän yllättäessä.
Näin syyskuussa ilmassa on jo vääjäämättä syksyn tuntua,  joten nyt kannattaa ottaa kaikki irti näistä lämpimistä syyspäivistä golfaten hyvässä seurassa
Kauden aikana on ollut hienoa huomata, miten innokkaasti pelaajat ovat lähteneet mukaan aiemmilta vuosilta hieman muuttuneeseen viikkokilpailuun, ja huomiseen finaaliin starttaakin 72 pelaajaa! Molempien sarjojen kolmelle parhaalle on luvassa melko mukavia palkintoja, majoituslahjakorteista telkkareihin ja painepesureihin.. lisäksi huomenna ratkeaa kauden aikana Loimijoki Tourille osallistuneiden kesken arvottavan palkinnon saaja. Voi olla, että finaaliin riittää palkintoja myös pariin erikoiskisaankin! Näitä jännitetään siis huomenna, mutta tänään nautitaan golfista rennosti ilman kilpailua.
Klubitalo on tänään auki 19 saakka, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)