Kaunista lauantai-aamua golfkansa!

Aamuaurinko hiukan lämmittää kylmän yön jälkeen ja luvassa on kaunista keliä. Kentällä onkin iltapäivään saakka mukavan paljon varauksia! Kenttä on kuivahtanut alkuviikon sateista, paikoitellen vielä kosteutta löytyy mutta ei mitään kovin pahaa, pelaaminen sujuu oikein mukavasti. Golfautoja ei vielä kuitenkaan käytetä vaan suojataan kenttää sen verran, että odotellaan sen kuivuvan vielä lisää.
Kunnostettu rangemme on saanut asiakkailta kehuja. Oletko jo käynyt harjoittelemassa? Muistathan, että rangen ja uuden puttausalueen kunnostus on vielä kesken. Innolla odotamme, kuinka hienolta se sitten valmiina tuleekaan näyttämään kun nyt jo on oikein siisti.
Par 3- kentällä/ Frisbee-kentällä vihertää kauniisti. Se on oiva paikka harjoitella ja hioa lähipeliä kuntoon. Par 3-kenttämme on kuin isompi kenttä minikoossa: löytyy vesiestettä ja haastavia muotoja, ei mikään läpihuuto-juttu ollenkaan! Par 3-kentälle löytyy vapaata tänään, kierroshinta on vain 10€ ja päivämaksulla 15€ pääset pelaamaan niin paljon kuin haluat. Frisbee-golffareita toivotaan myös pelaamaan, Frisbee-golfin greenfee-maksu on 5€, päiväkohtainen hinta vain 8€.
Klubiravintolamme keittiö palvelee iloisena koko päivän ja ruokalistalta löytyy isompaankin nälkään hyvää ruokaa. Suosittu klubiburgerimme vie kielen ja nälän mennessään. Ruokalistalta löytyy muitakin kestosuosikkejamme.

Tervetuloa siis pelaamaan ja syömään!
Hymyillään kun tavataan 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)