Tänään korkataan kesän uusin superkiertue käyntiin! LoG Scramble Tourin ensimmäinen osakilpailu käynnistyy klo 9 väliaikalähdöillä. Scramble Tourissa on yhteensä 4 osakilpailua, jotka pelataan joka lauantai läpi heinäkuun.

Kisa pelataan kahden hengen joukkuein ja scramblen pelimuodolla. Jokaisessa osakilpailussa on oma yritysisäntä, joka tarjoaa top3-pareille huikeat tuotepalkinnot. Tuotepalkintojen lisäksi kisataan Tourin pääpalkinnosta eli kokonaispisteiden voittajapari lunastaa itselleen paikat Watrec Tourin finaalimatkalle Atalaya Parkiin Espanjaan! Kokonaispisteisiin otetaan huomioon kolmen parhaan osakilpailun yhteenlaskettu pistebogeytulos.

Ei siis haittaa, vaikka jokaiseen osakilpailuun ei pääsisi osallistumaan. Kokonaispisteille nousee jo yksilläkin pisteillä ja viikottaiset tuotepalkinnot takaavat mielenkiintoiset pelit viikosta toiseen.

Scramble Tourin ensimmäisenä yritysisäntänä toimii Hotelli & ravintola Sandvik Pensarin saarella Nauvossa. Pensarissa saariston koskematon luonto ja rauha ovat helposti ulottuvillasi. Voit saunoa ja rentoutua rauhallisella merenrannalla ja samalla nauttia ravintolan herkullisista tarjoiluista.

Päivän parhaat parit palkitaan lahjakorttipalkinnoin. Molemmat parista saavat oman lahjakortin.

I palkinto:
Majoituspaketti Sandvikissa lounasruokailulla kahdelle hengelle

II palkinto:
Majoitus Sandvikissa kahdelle hengelle

III palkinto:
Ravintolalahjakortti Villa Emiliaan, Ypäjälle

Tervetuloa mukaan osallistumaan!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)