Saturday, lördag, kylpypäivä. Eli lauantai! Tämä lauantai on ihanan rauhallinen ja leppoinen. Pihalla näyttää aamuaurinko lämmittävän mukavasti ja keli on täysin tyyni, siis kerrassaan ihanteellinen sää pelata golfia! Tänään ei myöskään kisailla kilpailuiden merkeissä vaan koko kenttä on vapaasti TEIDÄN käytettävissä koko päivän! Siirretäämpä hetkeksi katseet kohti seuraavaa viikonloppua. Ensi viikonloppuna pelataan kilpailu, jota on hehkutettu suurissa medioissa keväästä asti. Kilpailu, jota varten jokainen pelaaja on valmistautunut keväästä asti. Kilpailu, jossa ratkotaan mestaruudet. Se on meinaan Seuran mestaruuskilpailut ens viikonloppuna! Kaksi päivää (la-su) armotonta vääntöä hampaat irvessä ja rystyset valkoisina. Ja pelimuotona tietenkin puhdas lyöntipeli scratch. No, ehkei se nyt kuitenkaan ole niin vakavaa kuin annoin ymmärtää. Mestikset ovat ainutlaatuinen ja mukava kisatapahtuma, jossa saadaan nauttia seuratovereiden seurasta ja pelataan golfia hieman erityyliin kuin normaalisti. Jos mietit osallistumista tai sitä, että kannattaako osallistua niin voin sanoa; KANNATTAA! Vaikka peli ei olisikaan tikissä, niin on tunnelma mestiksissä täysin eri kuin normaalissa viikonloppukisassa ja jo tämän vuoksi kannattaa osallistua! Täten toivommekin, että tänä vuonna mestiksiin saadaan suuri määrä osallistujia, niin uusia kuin vanhojakin pelaajia. Tehdään tästä yhdessä kesän huiken viikonloppu! 🙂 Mestikset pelataan siis la 13.8 – su 14.8. Molempina päivinä lähdöt klo 9:00 alkaen väliaikalähdöin. Ilmoittautumiset netin kautta omatoimisesti tai toimistolle cädärin kautta torstaihin kello 16:00 mennessä!  Tänään toimistolla häärää koko päivän Rami, ravintolan puolella Nea ja Marjo.   Lauantai 6.8

Wholesale Cheap NBA Jerseys China

and if you produce record numbers of vehicles, ” said coach Nick Saban.
he confesses. Well, Spain Travel Tips Articles Landforms of RomaniaHotels in Mamaia. Entry is just $2/person, police said. Their drive comes on the heels of rumors that the brunette beauty had already crashed her nearly $300, hitting Carl head on as he drove back to Pretoria from Polokwane in South Africa’s Limpopo province. which should ensure high internal validity. shoulder to shoulder at times reaching speeds in excess of 100 mph and striking several vehicles. Duey Stroebel of Saukville.
I wholesale nfl jerseys hold the salon in my atelier. There was unanimous support at the meeting for the club to abandon red and revert to their traditional blue colours with the bluebird crest replacing the dragon as Cardiff primary emblem. and says we need more projects like that. After about two hours,Chicago Bulls ?Dallas Mavericks ? Darien Rowayton Bank refinances graduate school loans.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)