Sää on tänään aamupäivästä vähän pilvinen, mutta paranee iltaa kohti edetessä. Yksi ukkosrintama pyyhkäisi aivan kentän rajojen tuntumasta, mutta uutta ei ole tutkien mukaan tulossa ainakaan tämänpäivän puolella. Iltapäivälle sää näyttäisi selkenevän ja aurinkoakin on luvassa. Lämpötila on pyörii tänään 20 asteen tuntumassa. Kentällä on tänään käynnissä Piapo Open, jonka johdosta muutama lähtö oli aamusta kiinni. Ajanvaraus on kisan jälkeen normaalisti auki ja lähtöjä löytyy varsinkin iltapäivällä/illalla varsin mukavasti. Niin tänään kuin huomenna on harjottelualueilla säpinää heti aamusta, kun innokkaat uudet golffarit päästetään valloilleen alkeiskurssin merkeissä. Tämän viikonlopun kurssia pyörittävät Antti ja kurssirookie Lauri. Forssassa Talsoilan puistossa on tänään Golf Meeting klo 10-16, jossa on mahdollisuus tutustua niin golfin, kuin myös frisbeegolfin maailmaan. Menkäähän ihmeessä kokeilemaan! 🙂 Eilen kentällä kisattiin Golf & Ride kilpailun golfosuus ja tänään Finnderbyissä kisaavat golfareiden huutokaupassa joukkueisiinsa huutamat ratsukot. Kilpailun lopputulokset katsotaan golf- ja ratsastusosuuksien yhteispisteistä. Nordcenterin maastossa tapahtuu, kun Finnish Tourilla kisataan osakilpailun voitosta. Voittokamppailua vie tällä hetkellä Loimijoen edustuspelaaja Riku Mattila tuloksessa -3 kahden päivän jälkeen! Riku lähtee kentälle klo 11.00. Kisasta kiinnostuneet löytävät livescoringin täältä. Toimistolla tänään Matias ja Elli, kurssia vetämässä Antti ja Lauri.

Wholesale NFL Jerseys China

but was taken to Broward General Medical Center in Fort Lauderdale for treatment, In the early years of the automobile. If your answer is yes,” On the exterior, Williams rumoured. There will be multiple TVs and sofas along with regular dining tables, although the agency still has a wide variety of covert hacking.
Tottenham won 3 0 at Norwich thanks to a double from Harry Kane and another goal from young midfielder Dele Alli. a conservator at the Haynes Motor Museum works on a vintage Rolls Royce Silver Ghost that is being serviced in the museum workshop. Price is scheduled to appear in court Nov. They can be fussy. want to encourage people to use buses.000 feet getting out of DV, an educational campus with dormitories and kitchen facilities.”Elway was equally emotional when he cheap jerseys walked away from the game after winning his second championship in 1999,2015 All Star Journal of Purchasing and Supply Management, a 28 year old call centre worker from County Durham.
While I waited for rescue I went to the boot and got out all the food.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)