Tervehdys klubilta!

Yhteistyökumppanimme Blackbelt IT tarjosi eilen kaikille koululaisille tutustumisen golfiin ja frisbeegolfiin ja lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Alkuun keli näytti hieman haastavalta, mutta onneksi pilvet ja sade pikku hiljaa väistyi ja saatiin kaunis iltapäivä ja ilta, joka houkutteli mukavasti porukkaa paikalle. Toivottavasti teitä puraisi pikkuinen golfkärpänen ja innostuitte lajista ja vinkkinä: Junnukoulumme starttaa tulevana keskiviikkona klo 17, jonne toivotamme teidät kaikki junnut tervetulleiksi tutustumaan lajiin lisää.

Suomen Golftalo oli myös eilen paikalla pitämässä demopäivää ja tarjoamassa grippien vaihtoa. Rangellamme oli pientä kuhinaa, kun pääsi testaamaan erilaisia mailoja ja tutustumaan uutuuksiin ammattilaisten opastuksella. Kiitos Suomen Golftalo pätevästä opastuksesta ja neuvoista ja kiitos kaikille tähänkin tapahtumaan osallistuneille.

Tänään lauantaina kentällämme tapahtuu! Noin viitisenkymmentä RR Invitationalin kisaajaa valloittavat kentän klo 10 alkaen. Mikäli siis pelaamaan mielesi tekee, löytyy iltapäivälle ja illalle vielä hyvin vapaita lähtöjä. Myös Päivässä golffariksi-alkeiskurssimme starttaa tänään klo 10 Oskarin johdolla.

Klubitalo palvelee klo 8-19 ja keittiömme parila lämpenee klo 11-18. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan golfista ja keittiömme herkuista, nähdään klubilla!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)