Tervehdys Ypäjältä arvon golf- ja kiekkokansa!

Tänään kentällämme kilpailee forssalaista kiekkokansaa, kun mittaa toisistaan ottavat juniorina tai aikuisena FPS:n riveissä pelanneet kiekkoilijat tai muuten aktiivisesti kiekon parissa toimineet henkilöt. Tunnetustihan golf ja jääkiekko kulkevat melkein käsi kädessä. Moni kiekkoilija, sekä entinen että nykyinen, pelaa kesäisin golfia kun taas talvikausi vietetäänkin sitten jäällä. Nyt on onneksi kiekkoilijoillakin aikaa tähän upeaan golfharrastukseen, ensi kuussa sitten alkaakin jo jääkiekon parissa harjoituspelit. Mahtavaa saada teidät kaikki tänne Loimijoki golfiin kilpailemaan! Camoon Forssa!

Muuten kentällämme on tänään normaali meininki. Vapaita peliaikoja löytyy hyvin iltapäivälle ja iltaan. Sateen ja ukkosen uhkaa näyttäisi hieman olevan iltapäivän puolella, mutta sää on kovin oikukas ja saattaahan tuo vaikka mennä vielä ohikin. Toivottavasti nyt olisi hyviä pelikelejä! Seuraillaan ennustuksia.

Par3-kentällämme on käynnistynyt ExtraTour-viikkokilpailu viime viikolla. Kentällä kilpaillaan keskiviikkoisin ja torstaisin ja 3 parasta saa lisäpisteitä Ypäjä Tour-viikkokilpailuun. Tällä viikolla 3 parasta ExtraTour-kisaajaa olivat:

  1. Jarkko Välimäki, tulos 28, pisteet 3
  2. Terhi Välimäki, tulos 29, pisteet 2
  3. Petri Prusila, tulos 32, pisteet 1

Voittaja saa lunastaa palkintonsa klubilta. Onnittelut kaikille voittajille! Lisätietoa Extra Tour- kilpailusta löydät täältä kotisivuiltamme tai soittamalla meille.

Tämän päivän Päivässä golffariksi-kurssi on peruttu. Seuraava kurssi on maanantaina 17.7 ja sinne löytyy vielä muutama paikka vapaana. Ilmoittautumiset ja lisätiedot caddiemasterilta.

Oikein mukavaa lauantaita kaikille ja tavataan kentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)