Pienestä on kiinni kauden päätöskisan kohtalo. Ei tarvitsisi kuin asteen tai pari lämmetä lauantain ennuste, niin saataisiin tämä 4 hengen scramble toteutumaan. Sen verran nyt on jo varmaa, että kisan aikataulua ja pelimuotoa muokataan, jotta saadaan nostettua kisan läpiviennin todennnäköisyyttä. Kisa tullaan pelaamaan 9 reikäisenä, klo 12.00 yhteislähdöllä. Tällä suunnitelmalla edetään ja ilmoittautumisia voi edelleen suorittaa Nexgolfiin sekä toimistolle. Myös yksittäin voi ilmoittautua ja autamme kasaamaan joukkuetta täältä käsin.

Päätös kisan järjestämisestä / perumisesta tehdään perjantaina aamupäivällä ja siitä tiedotetaan kotisivuilla sekä ilmoittautuneille pelaajille tekstiviestitse.

Kuva tältä aamulta kertoo paljon loppuviikon sääennusteesta. Aurinkoista, mutta huomattavasti normaalia kylmempää ilmaa, mikä haastaa myös tämän viimeisen viikon pelit. Muistattehan, että alle kahden asteen lämpötilassa kentälle ei saa lähteä pelaamaan. Ja vaikka lähtiessä vielä olisi riittävän lämmintä, mutta kesken kierroksen lämpötila laskee alle kriittisen rajan, niin silloin on peli keskeytettävä ja poistuttava kentältä.

Pidetään peukkuja lauantain pelien onnistumiselle! Ilmoittautukaa reippaasti vain mukaan. 🙂

-Hanna

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)