Melko viileäksi muuttui keväinen sää taas tänään.. luvassa on myös sateita, jotka toki vauhdittavat ruohon kasvua, mutta myös hiljentävät pelaamista ainakin tänään ja huomenna. Myös klubitalolla olemme paikalla sää- ja pelaajavarauksella.

Kevään aikana olemme seuran hallituksen kanssa ideoineet yhteistä kauden aloitustapahtumaa, jossa kentän ja seuran toimintaan pääsevät tutustumaan sekä uudet että vanhat golfarit tai sellaiseksi aikovat. Infoa ja opastusta on tarjolla sekä kentän henkilökunnnan, seuran aktiivien kuin myös golfliiton edustajan puolesta.
Erityishuomiota saavat viime vuonna golfin meillä aloittaneet, joille on luvassa yhteiset kauden aloitustreenit Matin ja Ramin johdolla!
Tapahtuman toteutuksen suhteen olemme seuranneet korona-tilanteen muutoksia, ja mahdollisten kokoontumisrajoitusten tuomia haasteita. Iloksemme nyt näyttää hyvältä sen suhteen, että tapahtuma päästään järjestämään suunnitellusti lauantaina 22.5., ja päiväksi on tilattu aurinkoinen sää, joten piha-aluella tilaa riittää hyvin.
Lisätietoa päivän ohjelmasta ja tarkemmasta aikataulusta julkaistaan myöhemmin tällä viikolla, joten pysykäähän kuulolla!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)