Jo viime kaudella Klubiravintolassa maisteltiin toinen toistaan ihanampia Kartanon jäätelöitä.
Ne säilyvät valikoimassa myös tulevana kesänä, ja lisäksi pääsemme tutustumaan aiempaa monipuolisemmin myös muihin Ypäjäläisen Arctic Milkin herkkuihin!
Valikoimasta löytyvät erilaiset juustot, maustetuista kermajuustoista ja cheddareista aina presidentin itsenäisyyspäivän juhlissakin tarjottuun leipäjuustoon saakka.

Arctic Milk on perinteikäs meijeri, joka perustettiin Ypäjällä vuonna 2010. Yhtiön ykköstuotteen leipäjuuston valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin ajoilta 1930-luvulta, jolloin Hilda poikineen teki juustoa Haapavedellä.
Yrityksen jatkuvan ja ennakkoluulottoman tuotekehityksen tuloksia pääsemme yhteistyön myötä myös Loimijoki Golfissa maistelemaan aivan etulinjassa, ja saatetaanpa kesän aikana juustoista ja jäätelöistä nauttia myös kisapalkintojen muodossa!

Yhteistyö Arctic Milkin kanssa tukee vahvasti molemminpuolista ajatusta paikallisen yhteistyön kehittämisestä, ja sen tärkeydestä. Tuomalla esille oman alueemme laatutuotteita ja palveluja, voimme kehittää myös omaa toimintaamme.

Tiesittekö muuten, että Arctic Milkin tuotteisiin käytettävä maito tulee ihan tästä läheltä, jopa Ypäjän omilta maatiloilta? Todellista lähiruokaa siis!

Arctic Milk

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)