Se on kuulkaas semmonen juttu, että viikkokilpailu käynnistyi tänään ja terassi avattiin tänään! Eli pakko olla hyvä päivä! Viikkokilpailumme kulkee tämän kauden nimellä Loimijoki Tour, kilpailumaksu on 8 € (+ GF 30€ jäsenet / 35€ vieraat) ja säännöt ovat samat. Jokaisesta osallistumisesta saat arpalipukkeen, jolla pääset osallistumaan Loimijoki Tourin finaalissa käytävään arvontaan.

Viikkoisäntänä tällä viikolla toimii Hankkija, joka tarjoaa myös Loimijoki Tourin ensimmäisen osakilpailun palkinnot! Hankkijan monipuolisesta valikoimasta löytyy muun muassa upeat kesän kukat ja viherkasvit terasseille. Tiesitkö, että maataloustuotteiden ohella Hankkijasta löydät laajan valikoiman tuotteita lemmikeille ja vaapa-ajan viettoon.

Terassimme avajaisviikon kunniaksi meillä on teille  myös huipputarjous: Iso tuopillinen Auraa hanasta ja hodari haluamillasi mausteilla vain 8,50 €! Tästä päivästä eteenpäin myös ruokalistamme antimet ovat tarjolla ja voit nauttia ne rauhassa terassillamme. Tästä voit lukea tämän hetken koronan aiheuttamat ohjeet.

Klubitalo on tänään auki klo 20 saakka. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)