Toukokuu vaihtui kesäkuuksi, mutta helle-ennusteista huolimatta kelit pysyvät kuitenkin ihan ennallaan. Helteet on siis peruttu, mutta peliaikoja löytyy onneksi siitä huolimatta! Uuteen viikkoon lähdetään yhteistyössä viikkoisäntiemme Ypäjän kunnan ja Hevosopisto Oy:n kanssa, jotka myös vastaavat tämän viikon Watrec Tour 6:n osakilpailupalkinnoista.

Ypäjän ja Hevosopiston viikko ajoittuu kansalliselle Golfviikolle, jonka teemana on Golf 55+. Seniori-ikäiset ovat hyvin aktiivisia omassa seurassamme, mikä on hieno asia ja tämä perinne toivottavasti jatkuu vähintäänkin samalla tasolla myös tulevaisuudessa. Golfviikon kunniaksi kaikki senioripelaajamme saavat tuoda omia ystäviään tutustumaan lajiin: Toimistolta voi käydä pyytämässä mailan lainaan ja pari polettia rangelle, jotta pääsee testailemaan golfpallon lyömistä. Kierrokselle voi myös kaverin ottaa mukaan vaikka caddieksi katsastamaan, että miltä se peli oikein kentällä näyttää.

Tälle viikolle on ohjelmassa Watrec Tourin (ma-ti) lisäksi myös muutama muu kilpailu.

– Perjantaina 5.6. kisataan taas hauska ja vähän erilainen golfkilpailu, Golf & Ride, jossa ensin pelataan paripelinä best ballia ja sen jälkeen siirrytään Hevosopistolle jännittämään ratsastuskisan tuloksia. Jokaisella parilla on oma nimetty ratsukko, jonka tulos huomioidaan yhdessä golfpisteiden kanssa yhteistuloksiin.

– Lauantaina 6.6. pelataan perinteinen Ypäjä Open klo 9.00 alkaen. Sarjoja on kisassa kaksi, naiset ja miehet, ja pelimuotona henkilökohtainen pistebogey. Kisassa palkitaan myös parhaat scratch-tulokset molemmista sarjoista, jotka palkitaan historiallisen hienoilla kiertopalkinnoilla! Ilmoittautumisaikaa torstaihin 4.6. klo 16.00 asti!

– Sunnuntaina 7.6. on vuorossa naisten oma Ladies Day, klo 9.00 alkaen. Pelimuotona henkilökohtainen pistebogey sekä paras scratch. Erikoiskilpailuina pisin drive sekä lähimmäs lippua. Ilmoittautumisaikaa torstaihin 4.6. klo 16.00 asti!

 

Töissä tänään tehonaiset: Hanna, Henna, Elli sekä Suski 😉

 

Ypaja_logo+slogan

Hevosopisto-logo

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)