Heinäkuinen viikko ja Ypäjä Tourin 10. osakilpailu käynnistyy yhteistyössä Hartwallin kanssa, ja mikäpä sen paremmin lämpimään kesäpäivään sopisikaan kuin viileä juoma! Kylmäkaapeistamme löytyy taatusti sopiva ja virkistävä Hartwall-vaihtoehto jokaiselle janoiselle eikä juomisen tärkeyttä voine riittävästi korostaa etenkään aurinkoisella säällä golfatessa!

Viikon ohjelmassa on luvassa monenlaista iloisen hilpeää tapahtumaa. Kilpailujen osalta lauantai on varsinainen superpäivä; ensin pelataan harmaan sävyinen Long Drink Open ja sen jälkeen, klo 17 lähtömerkin saa Freestyle Golf jonka osalta toivomme ymmärrystä myös kanssapelaajilta..

Perjantaina ohjelmassa on jotakin vähän erilaista, nimittäin sketsejä ja musiikkia yhdistetlä Kesäillan Farssi! Tämä viime kesänä suuren suosion saavuttanut show nähdään tänä vuonna hieman uudistuneena ja vain kolmen esityksen ajan joista yhden saamme iloksemme tänne meille perjantaina klo 19! Tietomme mukaan show on lähes loppuun myyty, viimeisiä lippuja voi vielä löytyä tästä. Perjantaina keittiön aukioloaika elää shown mukaan, tiedotamme muutoksista lähipäivinä.

Keittiö pavelee tänään iltaan saakka, tervetuloa pelailemaan!

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)