Elokuu jatkuu mukavissa merkeissä, aurinko paistaa, kenttä on hienossa kunnossa, ja kauden ohjelmassa on vielä useampia kisojakin!
Yksi kesän taatusti mieleenpainuvimmista ja myös osallistujamäärältään suurimmista kilpailuista järjestetään tämän viikon lauantaina, 15.8., kun viikkoisäntämme PSL Oy isännöi Hymy Open -kilpailua. Tapahtuma houkuttelee paitsi huippupalkinnoilla, myös ainutlaatuisella ruokailulla jota säestää Happy Groove! Kilpailun paikat täyttyvät kovaa vauhtia, joten nyt kipin kapin ilmoittautumaan mukaan!

Viikkoisäntämme PSL on yritys, jonka erityisosaamista on ilmanvaihtoratkaisujen suunnittelu ja toteuttaminen teollisuudessa. Yritys tarkastelee jokaista kohdetta yksilöllisesti asiakkaan erityistarpeiden mukaisesti,  löytäen siten  parhaan toteutusratkaisun. Työhyvinvointi ja energiataloudelliset ratkaisut ovat yrityksen kunnia-asia.

Hyvä ilmanlaatu ja lämmön talteenotto ovat tärkeitä tämän päivän yrityksille. Ekologinen ajattelu yhdessä työympäristön olosuhteiden parantumisen kanssa asettavat haasteita nykypäivän ilmanvaihtotekniikkaan. EU:n suunnalta tulevat ilmastonmuutoksen säädökset asettavat haasteita lähitulevaisuudessa yritysten toimintaedellytyksille. PSL tarjoaa yrityksille osaamisensa, johon yhdistyvät käyttäjälähtöisyys ja tietotaito. Etsimme myös aktiivisesti eri laitevalmistajien innovatiivisia tuotteita ja niille uusia markkinoita.

Kuten viikkoisännän logo kertoo, hymy parantaa olosuhteita! Siihen, miten tämä nerokas lause liittyy yritykseen nimeltä PSL Oy, on meille luvattu vastaus lauantaina, kilpailun yhteydessä!

Luvassa on taatusti tapahtumarikas viikko, tervetuloa mukaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)