Hyvää alkanutta viikkoa!

Breaking news: Tilanne kentällä on aika unbelievable, sillä täällä on juuri satanut vettä. Jopa kaksi milliä. Ei sillä vielä kuuhun mennä, mutta kyllä se vähän väylillä janoa helpottaa. 🙂

Viikkoisännän viitta on tällä viikolla aseteltu IV-Pelti Luurin leveille harteille. IV-Pelti Luurin kanssa olemme kulkeneet yhtä matkaa jo parikymmentä vuotta eli yhteistyöllä on hyvinkin pitkät perinteet. Ja pitkät ne perinteet ovat tietysti myös yrityshistoriassa; Pelti Luuri on Loimaan alueen johtohahmo rakennuspeltitöiden ja ilmastoinnin saralla. Perheyrityksenä tunnettu Luurin yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia ja laadukkaita palveluita, oli tarpeena sitten määrämittaiset rännit tai vaikka uusi peltikatto kotitaloon. IV-Pelti Luurin porukka on myös aktiivista golfväkeä; Luurin Jorman, Teemun ja Korosuon Minnan tunnistaa kentällä moni ja tuttuja kasvoja löytyy paljon myös joka vuotisesta Luuriscramble kutsukilpailusta, joka tänä vuonna pelataan tietysti isäntäviikolla, tarkemmin sanottuna perjantaina 15.6. klo 12.00 alkaen yhteislähdöllä.

IV-Peltiluuri Oy sponssaa luonnollisesti myös tämän viikon Watrec Tourin palkinnot! Pikkulinnut lauloivat, että palkintohankinnat tehdään jälleen saumattomassa yhteistyössä toisen yhteistyökumppanimme, Forssan Gigantin kanssa ja tarjolla tälläkin viikolla mieltä hykerryttäviä tuotepalkintoja. Watrec Touria pelataan läpi päivän (ja vielä toisenkin), toivomme runsasta osallistumista viikkokilpailuun, mutta jos kisaaminen ei maistu niin ilman muuta jokainen on tervetullut pelaamaan ihan muutenkin vain.

Viikon ohjelma kuuluu kokonaisuudessan näin:

Maanantai 11.6.
– Watrec Tour 6, ensimmäinen pelipäivä
– Alkeiskurssi (viikkokurssi 2) jatkuu klo 17-20

Tiistai 12.6.
– Watrec Tour 6, toinen pelipäivä
Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan seuran reikäpelimestiksiin!
– Alkeiskurssi (viikkokurssi 2) jatkuu klo 17-20

Keskiviikko 13.6.
– Kosken kunnanviraston kokous- ja lajiintutustumispäivä
– Junnujen golfkoulua klo 17.15-18.00 (alle kouluikäiset) ja 18.00-19.30 (kouluikäiset)

Torstai 14.6.
– Future Tour, kansallinen juniorikilpailu
– Lähdöt kisan vuoksi suljettu klo 7-13.30

Perjantai 15.6.
– Luuriscramble, yhteislähtö klo 12

Lauantai 16.6.
– Kansallinen golfleiri junioreille klo 13-20

Sunnuntai 17.6.
– Kansallinen golfleiri junioreille klo 10-16.30

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)