Heinäkuista viikon alkua ja hyvää huomenta golfkentältä!
Viikkokilpailumme Ypäjä Tour on edennyt jo 10. osakilpailuun jossa yhteistyökumppanina toimii Hartwall.
Monille tämä Suomen virkistävimmäksi yritys  onkin hyvin tuttu ja heidän missionsa virkistää Suomea kuplivilla juomilla onkin aina hyvin tervetullutta erityisesti helteisinä päivinä.
Alkuviikosta pelattavatn Ypäjä Tourin lisäksi Hartwall on mukana myös lauantain harmaassa Long Drink Open -kilpalilussa johon ilmoittautumisaikaa on perjantaille puoleen päivään saakka.

Ensi viikolla Ypäjä Tourin osalta onkin väliviikko kun kentän valtaavat Future Tourin taitavat junniorigolfarit!

Kilpailujen osalta ohjelmassa tällä viikolla on myös Senioriliigan kotiottelut sekä tiistaina että torstaina, lähtölista ja joukkueen kokoonpano tiistaille onkin jo julkaistu ja osallistujille lähtenyt tieto tekstiviestillä.

Tällä viikolla lähdöt vuorostaan 10-tiiltä, tästä vuoroviikon vaihtuvasta lähtöpaikasta onkin tullut paljon positiivista palautetta ja pelaajat ovat sen hyvin omaksuneet joten jatketaan käytäntöä 😊
Sääkatsaus viikon alkuun lupaa pilvipoutaa ja sadekuurojenkin mahdollisuus on olemassa. Ennusteet ovat kuitenkin ennusteita ja niillä on tapana muuttua joten seuraamme sääilmiöitä ja kerromme havainnoistamme myös teille.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja tervetuloa Loimijoki Golfiin!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)