Niin se aika menee nopeasti, juuri elettiin parasta kesälomakautta, ja tällä viikolla on sitten kuulemma syysloma.. Meillä täällä golfkentällä ei vielä lomailla, vaan toivotaan että säät suosivat, ja golfaamaan päästään vielä parin viikon ajan.
Viikko käynnistyy vähän vaihtelevassa säässä, tänään tiedossa on sadekuurojakin, mutta mitä ilmeisimmin säätila jatkuu huomisesta aina viikonloppuun saakka poutaisena, jopa aurinkoisenakin, kuulostaa siis oikein lupaavalta!
Tänään varauskalenteri näyttää kuitenkin siltä, että golfarit pitävät välipäivää, joten myös me pidämme klubitalon suljettuna, caddiemasterin puhelin on kuitenkin kuulolla, joten peliaikojen varaus onnistuu hyvin joko puhelimitse tai netissä.
Muistakaa ilmoittautua myös tulevan lauantain kilpailuun, eli Makulihan Kinkku Best Ball, johon ovat oman seuran jäsenten lisäksi hyvin tervetulleita myös vieraspelaajat!
Eilisestä kuvasta välittyy syksyisen sään vaihtelevuus, samaan kuvaan mahtuu sekä harmaata, että valkoista pilveä. Mukavaa viikon alkua kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)