“Oh what a beutiful morning”, lauleskelee usein eräs kanta-asiakkaistamme ja laulun sanat sopivat kyllä oikein hyvin myös tähän viikon alkuun! Upea lämmin ja aurinkoinen golfpäivä on tulossa jälleen joten  os peliaika on vielä varaamatta niin suosittelemme lämpimästi

Tämän kauden osalta Ypäjä Tour huipentui eilen pelattuun finaaliin jossa palkittiin kolme parasta sekä Pistebogey hcp, että Lyöntipeli hcp tulosta samoin kuin osakilpailuissa, eli siten että sama pelaaja ei voi sijoittua molemmissa sarjoissa. Palkinnoille pelasivat seuraavat golfarit:

I palkinto: Hankkijan lahjakortti 250€ & Back on Track lahjakortti 100€
Olli-Pekka Kylä-Markula / LoG lp hcp, tulos 65 & Teemu Mikola / LoG pb hcp, tulos 42

II palkinto:   Fishbone One Megalight golfkärry
Pasi Sillanpää / LoG lp hcp, tulos 67 & Ari Simola  / LoG  pb hcp, tulos 41

III palkinto: Back on Track lahjakortti 100€ & Jays -kuulokkeet
Ami Laaksonen / LoG lp hcp, tulos 68  &  Jukka Heikkilä / LoG pb hcp, tulos 39

Parhaasta Scratch -tuloksesta vastasi Juha Varhi / LoG, tuloksella 78, palkinnoksi hän kuittaa majoituslahjakortin Rörvikiin, Ahvenenmaalle.
Erikoiskilpailujen voittajat palkittiin Back on Trackin 100€ lahjakortein. Lähimmäs lippua väylällä 2 pelasi  Marjatta Sotka ja pisimmän draivin väylällä 10 löi Teemu Jokela.
Parhaimmat onnittelut kaikille finaalissa menestyneille, palkinnot ovat noudettavissa Klubitalolta.
Finaalin tulokset löytyvät tästä.

Päivän päätteeksi suoritettiin yksi Ypäjä Tourin tärkeimmistä osioista eli arvonta. Kauden aikana jokaisesta osakilpailun startista pelaajat ovat saaneet arvontalaatikkoon yhden arpalipun lisää ja kyllähän niitä kiitettävästi olikin kertynyt. Yhden palkinnon sijaan päädyttiin tänä vuonna arpomaan kaksi palkintoa koska ainahan se on mukavampaa mitä useampi pääsee palkinnoille, vai mitä?
Hyvästä arpaonnesta onnittelemme siis seuraavia: Timo Kukkonen / Gigantin lahjakortti 400€ ja Jukka Mattila / Gigantin lahjakortti 250€.

Lisäksi kaikki finaalissa menestyneet palkitaan myös Bisonsien lahjoittamilla Loimaan panimon juomilla.

Kisakausi jatkuu seuraavaksi lauantaina Osakaskilpailun merkeissä ja sen jälkeen ensi viikolla starttaakin jo syksyn perinteinen Metsärannan Kinkkukisakausi, siitä lisää vielä myöhemmin tällä viikolla.

Klubitalolla teemme syksyn edetessä pientä muutosta aukioloaikoihin, eli Klubitalo on avoinna päivittäin klo 9-18, keittiö klo 11-17. Säätilasta tai muista syistä johtuvista mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme nettisivujen ihan siellä ylimmällä rivillä sekä ajankohtaisesti myös facebookissa.

Toivotamme kaikille oikein aurinkoista maanantaita, tervetuloa viettämään sitä golfkentälle!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)