Tämän viikon isäntäviitta lasketaan Suomen monipuolisimman matkanjärjestäjän Ongolfin harteille!

Ongolfin kanssa olemme toteuttaneet Watrec Tourin finaalimatkoja jo useamman vuoden ja kohteet ovat olleet poikkeuksetta laadukkaita sekä kiinnostavia. Tämän vuoden matkakohteeksi olemme valinneet Atalaya Park Golf Resortin, joka sijaitsee meren äärellä Costa del Solin sydämessä Espanjan Andalusiassa.

Finaalimatka ajoittuu maaliskuulle 2020 ja viikon aikana pelataan yhteensä 5 kierrosta kahdella eri kentällä; Old Course ja New Course. Old Course on maastoltaan tasaisempi ja väyliltään leveämpi. New Coursen väylät kiertävät kumpuilevassa maastossa ja tällä kentällä golfauton käyttö sisältyy matkapakettiin mukaan.

Majoitus tapahtuu juuri uusitussa 4 tähden Sol Marbella Atalaya Park -hotellissa puolihoidolla (buffetaamiainen ja illallinen). Hotellilla on tarjolla paljon eri liikunta-aktiviteetteja ja iltaisin on luvassa eri teemoittain ohjelmaa sekä livemusiikkia.

Matkaan sisältyy:
–  Lennot Helsinki-Malaga-Helsinki
–  Lentokenttäkuljetukset kohteessa
–  Majoitus Atalaya Park –hotellissa ****
–  Puolihoito (buffetaamiainen ja illallinen)
–  5 kierrosta golfia hotellin kahdella kentällä (Old ja New)
–  Golfauton käytön New kentällä
–  Golfkenttäkuljetukset hotellin shuttlella

Watrec Tourilla jaamme palkintomatkoja yhteensä 8 kappaletta: 5 kokonaispisteiden perusteella, 2 syksyn finaalista ja vielä yksi bonusmatka arvotaan kaikkinen niiden kesken, jotka ovat osakilpailuihin kauden aikana osallistuneet. Mikäli kisamenestys ei palkintomatkaa toisikaan, niin mukaan pääsee myös omakustanteisesti matkan ostamalla. Matkan hinta varmistuu ja julkaistaan pian, kun lentojen hinnat saadaan vahvistettua.

Viikkoisäntä Ongolf tarjoaa myös tämän viikon Watrec Tour -tuotepalkinnot molempien sarjojen top 3 -pelaajille. Tarjolla on mm. matkasuojia, Taylor Made -laukkuja, palloja ja paljon muuta.

Tervetuloa mukaan osallistumaan Watrecille ja taistelemaan Ongolfin matkapalkinnoista!

Klubilla tänään Hanna, Vilma, Pauliina ja Selina.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)