Kesäisen kaunista maanantai aamua!
Ypäjä Tourin 6. osakilpailu pelataan tällä viikolla yhteistyökumppaninamme jos toistamiseen tällä kaudella hotelli & ravintola Sandvik.
Merellisistä tunnelmista Pensarin saarella nauttivat paitsi veneilijät myös autolla tai vaikka polkupyörillä liikkuvat lomailijat. Näin sisämaassa asuvalle jo pelkkä matka saaristolautalla Paraisilta on elämys! Perillä Sandvikissa nautitaan paitsi uskomattoman upeista merimaisemista myös herkullisesta ruoasta. Majoitukseen löytyy useampia vaihtoehtoja hotellihuoneista viehättäviin huviloihin. Jos kesäloman retkikohde on vielä mietinnässä niin suosittelemme lämpimästi!

Tällä viikolla ohjelmassa on niin treenejä, alkeiskurssia kuin kilpailuakin, niistä pääkohdat löytyvät etusivulta ja tiedottelemme toki pitkin viikkoa. Oletteko muuten huomanneet sunnuntaisin some-kanavissamme julkaistavan viikkotiedotteen, meidän mielestä se on aika kiva?

Lisäksi täällä Ypäjällä, suomen hevospitäjässä, käynnistyy ratsastuksen ulkokisakausi Hevosopistolla järjestettävän Kisaviikon ja Hevosopisto Summer Festival -kilpailun myötä.
Tiistaista aina sunnuntaihin saakka jatkuvan tapahtuman myötä paikkakunnalle on luvassa satoja hevosia, ratsastajia tukijoukkoineen ja varmasti myös yleisöä.
Teemme yhteistyötä tapahtuman kanssa ja toivotamme myös hevosväen tervetulleeksi nauttimaan golfkentän tunnelmasta, burgereista ja muista ravintolan antimista ja miksei myös golfin pelaamisesta!

Senioriliigan kisakausi jatkuu huomenna tiistaina kun LoG:n  joukkue pelaa vierasottelun Paraisilla Archipelagia Golfin joukkuetta vastaan.
Joukkueen kokoonpano tähän otteluun on seuraavanlainen: kapteenina toimii Olli Mäntylä ja hänen lisäkseen miessenioreissa pelaavat Hannu Salminen ja Seppo Touru. Veteraanien sarjassa Tuula Hannukainen, Armi Hätönen, Ossi Aalto, Pasi Sillanpää ja Timo Nylander. Naistensarjassa joukkuetta edustavat Maija Stenberg ja Sirpa Kotiniemi.
Onpa ilahduttavaa nähdä että myös ladygolfarit ovat näin hyvin edustettuina!
Mukaan joukkueeseen mahtuisi vielä yksi senioreita edustava miesgolfari, eli jos huomiseen aikatauluun sopii kisakierros hyvässä seurassa Paraisilla niin pikaisesti yhteyttä vaikka tähän meille toimistolle niin ohjaamme asiassa eteen päin!

Poutaista päivää ja viikkoa, nähdään golfin merkeissä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)