Hyvää maanantai huomenta, ja tervetuloa golfin pariin tälläkin viikolla! Viikko alkaa kauniissa auringon paisteessa, vaihtelevaista säätä on tosin edelleen luvassa.
Viikkoisäntänämme tällä viikolla on Ypäjän Osuuspankki, joka myös tarjoaa kaikille harjoittelupallot rangellamme jokaisena perjantaina läpi koko kauden! Tätä hienon mahdollisuuden ovatkin monet  jo löytäneet, mutta paljon on vielä niitäkin, joille tämä hieno mahdollisuus tutustua golfiin on vielä jäänyt huomioimatta, eli viestiä saa mielellään jakaa eteen päin, ja ottaa kaveritkin mukaan vaikka jo tämän viikon perjantaina!

Viikkokilpailua pelataan tänään ja huomenna, palkinnot tulevat Gigantista, eli luvassa taas laadukkaita esinepalkintoja!

Kuluneen korona-kevään aikana paikallisten yritysten merkitys on monella tapaa korostunut. Jotta paikalliset palvelut säilyvät ja kehittyvät, niitä kannattaa suosia, ja varsinkin pienemmillä paikkakunnilla yritysten välinen yhteistyö on tärkeää, yhdessä voimme tarjota monipuolisen, kiinnostavan ja omaleimaisen kattauksen tuotteita ja palveluja jotka saavat asiakkaamme viihtymään ja tulemaan toistekin.  Tällä viikolla paikallisväriä tomintaamme tuo myös ravintola Karrin Puomi, jonka kanssa yhteistyössä järjestyy lauantain LoG Scramble Tourin 2. osakilpailu. Ilmoittaumaan ehtii perjantaihin klo 12 saakka.

Säiden suosiessa kaunista Ypäjää voi katsella myös joelta käsin, meiltä vuokrattavissa Ypäjän kunnan sup-laudat ja kanootit, varaus onnistuu kätevästi tästä.Osuuspankki

Lisäksi viikon ohjelmassa on junnukoulua keskiviikkona, ja  perjantaina 17.7. Päivässä golfariksi -kurssi, johon ennättää vielä ilmoittautua mukaan!

Mukavaa viikkoa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)