Uuteen viikkoon ravaamme uuden yhteistyökumppanimme Forssan raviradan Pilvenmäen kanssa!

Viikon ohjelma alkaa tänään ja huomenna tiistaina pelattavalla Watrec Tourilla, jossa kokonaispistetilanne on äärimmäisen jännittävä. Kauden osakilpailuista nyt vuorossa jo nro 15/18, eli viimeisiä viedään. Sen vuoksi loppujen osakilpailuiden pistesaaliit ovatkin isossa roolissa Tunisian luksuslomia jaettaessa. Kokonaispisteiden perusteella matkapalkinnon saavat viisi parasta pelaajaa, jonka jälkeen jaetaan vielä kaksi matkaa Watrec Tourin finaalista ja yksi bonusmatka arvalla kaikkien niiden kesken, jotka ovat kauden aikana WT:lle osallistuneet. Mahdollisuuksia edelleen siis kaikilla, vaikkei nyt siellä kirkkaimmassa kärjessä olisikaan kokonaispisteiden saralla.

Keskiviikkona vieraaksemme saapuvat Vihti Golfin seniorit, jotka pelaavat oman sisäisen kilpailunsa ja nauttivat kierroksen päätteeksi maittavan lounaan klubilla.

Lauantaina panokset kovenevat ihan uudelle levelille, kun vuoron saa Pilvenmäki Golf Special, golfin ja ravien yhteistapahtuma. Ensin pelataan golfia, pelimuotona pistebogey, jonka jälkeen nopea freesaantuminen ja suunta kohti Pilvenmäkeä. Siellä ruokailu ja opastus toto-pelien saloihin. Jokainen osallistuja saa itselleen yhden osuuden toto76-kimpparavilapusta. Lisäosuuksia lunastavat lisäksi golfissa parhaiten pelannut kärkikolmikko. I palkinto = 3 osuutta, II palkinto = 2 osuutta, III palkinto = 1 osuus lisää. Hinta tapahtumalle on naurettavan edullinen 25 euroa, sisältäen kaiken edellämainitun. (Vertailukohtana jo pelkkä ruokailun arvo Pilvenmäellä on normaalisti 35 euroa!) Raveista tai toto-pelaamisesta ei osallistujilla tarvitse olla minkäänlaista kokemusta tai tietotaitoa etukäteen, pääasia että osallistuu! Ilmoittautumiset kisatapahtumaan torstaihin 16.8. klo 16.00 mennessä.

Sunnuntain ohjelmassa Keilagolf klo 10.00 alkaen. Keilaosuudet lauantaina Somerolla SomerBowlissa! Ilmoittautumiset kilpailuun 16.8. mennessä joko caddiemasterille tai Someron keilahallille.

Tekemistä riittää siis taas koko viikoksi, tervetuloa mukaan kaikki! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)