Uusi viikko on lähtenyt käyntiin kesäisissä tunnelmissa – aurinko paistaa ja lämmittää iholla! Uusi viikko tarkoittaa myös uutta viikkoisäntää, joka on tällä viikolla paikallinen Arctic Milk. Arctic Milk on ypäjäläinen juustoja ja muita oheistuotteita valmistava yritys, jonka meijeri sijaitsee Forssassa. Kaikki meijerille saapuva maito tulee 50 km säteeltä. Arctic Milkin yrittäjä, toimitusjohtaja ja juustomestari Juha Lundström aloitti meijeritoiminnan jo kymmenisen vuotta sitten. Innostus meijeritoimintaan on peräisin Lundströmin nuoruudesta, sillä hänen isoäitinsä oli töissä meijerillä, ja Lundström vieraili usein hänen luonaan. Lundström sai isoäidiltään matkaan elämänohjeen, joka sopii monelle ja moneen tilanteeseen: “Työs tee niin hyvin, ettei tartte hävetä!”

Meillä Loimijoki Golfilla Arctic Milkin tuotteita löytyy miltein jokaiseen nälkätilaan. Herkkunälkään löytyy raikkaita jäätelöitä pistaasista merisuolasuklaaseen. Pikkunälkään löytyy juustoilla täytettyjä panineja ja croissantteja, sekä suureen nälkään löytyy herkullista ja täyttävää juustosalaattia.

Loppuun vielä muutama muistutusasia; Tällä viikolla kierrokset aloitetaan 10-tiiltä, ensi viikolla taas 1-tiiltä. Tämän viikon perjantaina pidettävään Watrec Golf maratoniin ehtii vielä ilmoittautua. Maraton on upea mahdollisuus testata omia rajojaan ja nähdä kesän kauneimmat hetket auringonnoususta sen laskuun.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)