Hyvää uutta viikkoa!

Eipä ole päässyt nurmi tällä kaudella kuivuudesta kärsimään. Sen verran sopivasti ropsautti vettä vielä eilen illallakin, että kyllä nyt kelpaa tulla pouta. 🙂

Watrec Tourista pyörähtää tänään käyntiin jo kauden kolmanneksi viimeinen osakilpailu (mihin tämä kesä on oikein livahtanut), eli viimeisiä viedään viikkokisan osalta! Viikkoisäntiä meillä on tällä viikolla tuplasti: Loimaan Laatuauto Oy sekä Sähköliike Hannu Rajala Oy. Molempien yritysten kotipaikka sijaitsee Loimaalla, mutta palvelu kantaa laajemmallekin. Mikäli tulee tarvetta auton hankinnalle tai sähköasiat vaativat ammattilaista, niin vahva suosituksemme on ottaa yhteys edellämainittuihin yrityksiin. Firmojen edustajat voit saada napattua hihasta myös golfkentällä; autokysymyksissä Joonas Hossi ja sähköpuolella Hannu Rajala ottavat ammattitaidolla asiasi hoitoon. laatuauto-logo SLHR kuva

Tällä viikolla on kentällä taas paljon mielenkiintoista tapahtumaa:

Maanantai 14.8.
– Watrec Tour 16, 1. pelipäivä

Tiistai 15.8.
– Watrec Tour 16, 2. pelipäivä

Keskiviikko 16.8.
Avoimet ovet! Ohjelmassa mm. golfin lajiintutustumista klo 11 alkaen, frisbeegolfia klo 14.30 alkaen, historian havinaa Riikka ja Osmo Jaakkolan tarinoiden ja valokuvien kera. Loppuhuipennuksena A-J Keskisen terassikeikka klo 18.00!

Torstai 17.8.
– Kurk Golfin peliretki Ypäjälle, lähdöt klo 11.00 alkaen
– Someron lukion lajiintutustuminen klo 15.30
– Viimeiset ilmoittautumiset seuran mestaruuskisoihin klo 16.00 mennessä!

Perjantai 18.8.
– Casual Friday
– Forssan yhteislyseon lajiintutustuminen klo 13.45
– Green card -suorituksia klo 18.00

Lauantai 19.8.
– Seuran mestaruuskilpailut, 1. pelipäivä. Kilpailumaksu 10 euroa / pvä, sisältäen ruokailun. Ilmoittautumiset torstaihin klo 16.00 mennessä.

Sunnuntai 20.8.
– Seuran mestaruuskilpailut, 2. pelipäivä. Kilpailumaksu 10 euroa / pvä, sisältäen ruokailun. Ilmoittautumiset torstaihin klo 16.00 mennessä.

Töissä tänään Hanna, Elli, Henna sekä Rami. Tervetuloa! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)