Aurinkoista maanantai aamua!

Viikko pyörähtää käyntiin Ypäjä Tourin merkeissä, tällä viikolla pelataan 15. osakilpailu eli pistetiliä on mahdollista kartuttaa enää kahden osakilpailun ajan.

Viikkokilpailumme pääyhteistyökumppanina toimii Suomen virallinen hevospitäjä, Ypäjän kunta, joka toivomme yhteistyömme myötä on entistä tutumpi myös golfkansalle.

Ypäjän keskustan ja myös golfkenttämme vieressä virtaava Loimijoki ja sen rantojen viljelymaisemat ovat osa Loimijokilaakson viljelymaisemia jotka ovat laajoja ja yhtenäisiä Kanta-Hämeen lounaisosien kulttuurimaisemia.
Alue on vuosisatoja jatkuneen viljelyn, laidunnuksen ja kartanotoiminnan muokkaamaa, ja sen asutusrakenteessa on poikkeuksellisen monia asutushistoriallisia ja maanjakoihin liittyviä kerrostumia. Maisema-alueella on lisäksi rikas esihistorialliselle ajalle saakka ulottuva kulttuuriperintö. Ja vaikka meille seutukunnalla asuville nämä maalaismaisemat ovat kovin tuttuja, niiden kauneus sykähdyttää edelleen vuodenajasta toiseen.

Seuran Mestaruusviikonloppuna 19.-20.8.2023 selvitetään seuran mestarit naisten, miesten, miessenioreiden sekä veteraanien sarjoissa. Pelimuotona toimii lyöntipeli scratch, ja kilpailu on tuttuun tapaan kaksipäiväinen.

Tänä viikonloppuna selvitetään myös seuran lähipelimestaruus par-3 -kentällä. Pelimuotona lähipelimestaruudessa toimii lyöntipeli scratch, ja sarjoina ovat miesten ja naisten sarjat.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)