Uuteen viikkoon lähdetään taas Watrec Tourin merkeissä ja tämän viikon isäntänä kentällä toimii LHJ Group Oy. LHJ Groupin yritykset tarjoavat edistyksellisiä kierrätys- ja käsittelypalveluja yrityselämän ja julkishallinnon tarpeisiin. Niiden tehtävänä on huolehtia asiakkaan poistuvista materiaalivirroista vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Lopputuotteena syntyy uusioraaka-aineita, energiaa ja turvallisia loppusijoitusratkaisuja. Konsernin erityisosaamista ovat elektroniikkakierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä näihin liittyvät keräys-, kuljetus- ja asiantuntijapalvelut.

LHJ Group näkyy myös kentällämme pelaajia palvelevien kierrätyspisteiden muodossa ja LHJ:n henkilökunnasta monet tutut golfarit ovat päivittäisiä aktiiviasiakkaitamme. Kuluvalla kaudella parannamme entisestään kentällämme kierrätyspalveluita lisäämällä LHJ Groupin omalle 1. väylälle uuden kierrätyspisteen golfarin omilla lajitteluohjeilla. Jatkossa siis perinteinen bägin tyhjennys on hyvä tehdä asianmukaisin ohjein ennen kierrokselle lähtöä, kierrättäen oikeisiin lokeroihin niin kartonkiset pallopaketit, muoviset karkkipaperit kuin biohajoavat banaaninjämätkin.

lhj group

Viikon ohjelmassa on monenmoista! Maanantaina ja tiistaina pelataan Watrec Tourin kolmatta osakilpailua, keskiviikkona kauden ensimmäinen VSSL:n ottelu, LoG vs. WGCC. LHJ Groupin oma kutsukilpailu pelataan torstaina, jolloin kenttä on suljettu aamusta alkaen yhteislähtöä varten. Perjantaina vuorossa Casual Friday ja kuntien putkimestarikilpailu (klo 10-11). Lauantainakin ajanvaraus kiljuu punaisella, kun peliareenan valtaavat golfin nuoret lupaukset Future Tourin merkeissä. Sunnuntaina sitten lopulta hengähdetään ja peliajat ovat normaalisti varattavina koko päivän.

Kiivastahtinen viikko siis edessä, mutta keskitytään nyt tähän Watrec Touriin ihan ensimmäisenä. Kelit lupailevat loppuviikkoa kohti oikein superhienoja kelejä, joten nyt päästään vihdoin jo vähän kesäisempiin tunnelmiin kiinni. 🙂

Töissä tänään Hanna, Elli sekä Lauri. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)