Raikkaat syyshuomenet Ypäjältä!

Vastoin sääennusteita lämpötila oli painunut pakkasen puolelle ja aamusta nurmi oli vielä jäinen. Aamu-uutisen kirjoittamisen aikaan kenttä on jo lähtenyt sulamaan, joten kentälle pääsee pelailemaan normaalisti. Muistetaan kuitenkin, että jäiselle kentälle meno on ehdottomasti kielletty!

Hatun noston ansaitsevat eilisen päivän kisailijat. Scramblen alkaessa klo 10 aurinko paistoi mukavasti, vaikkakin lämpötila ja tuuli tekivät ilmasta melko kalsean. Kisan kuluessa pelaajat saivatkin sitten kokea suomalaisen syyssään monimuotoisuuden: rakeita, räntää, vettä, tuulta, mutta myös auringonpaistetta. Olosuhteisiin nähden tulostaso oli huikea. Metsärannan kinkut lähtivät tällä kertaa vieraspelaajien matkaan, kun ykkössijan nappasivat Timi Kolehmainen (KGM) ja Valtteri Virtanen (RG) 45:llä bogeypisteellä. Kinkut saivat mukaansa myös toiseksi sijoittuneet Henrik Lakkapää (KGM) ja Aleksi Sippola (KGM), jotka keräsivät 44 bogeypistettä. Onnittelut voittajille! Kisan tulokset löytyvät tästä.

Tämä viikko on etelä-Suomen syysloma viikko ja sen kunniaksi par3 – kenttä on tänään maanantaina ja huomenna tiistaina sekä golfareille että frisbeen heittäjille ilmaiseksi käytössä. Loppuviikko eletään sään ehdoilla, pakkasilla ei kentille ole asiaa. Mukavaa syyslomaviikkoa kaikille!

Näin upea maisema avautuu par3 – kentältä:

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)