Aurinkoista viikon alkua!
Ypäjä Tourin merkeissä lähdetään liikkeelle, tällä viikolla yhteistyössä hotelli & ravintola Sandvikin kanssa.

Pensarin saaren Hotelli & ravintola Sandvik  on oikea lomakohde Sinulle, joka unelmoit lomasta meren äärellä koskemattomassa luonnossa. Loma-alue sijaitsee Pensarin saaren eteläisimmässä kärjessä.
Hotelli & ravintolaa Sandvikissa on n. 50 vuodepaikkaa. Mieluisin majoitusmuoto voi olla mukava ja viihtyisä majatalohuone, huvila, retkeilymaja tai ihana rantamökki.
Asiakkaiden käytössä on myös kaksi saunaa, aivan meren äärellä. Ihana uimaranta ja upeat näkymät merelle tekevät saunomisesta entistäkin nautittavamman kokemuksen.
Ryhmille ja Pyhän Olavin reittiä vaeltaville tarjolla myös retkeilymaja Skogsbacken talossa.
Pensarissa on saariston koskematon luonto ja rauha ovat helposti ulottuvillasi Voit saunoa ja rentoutua rauhallisella merenrannalla ja samalla nauttia ravintolamme herkullisesta ruoasta. Valitse sinulle sopivin majoitusmuoto tai ole yhteydessä meihin, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan loma kokonaisuuden. Tervetuloa! info@feedin.fi

Klubitalolla valmistaudutaan keittiön avaamiseen myös ruokatarjonnan osalta ja uskallammekin luvata että pian tarjolla on taas entistäkin maituvampia hampurilaisia ja muuta helpotusta isompaan ja pienempään nälkään.

Mukavaa viikkoa, nähdään golfkentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)