Mukavaa elokuista viikon alkua!
Ypäjä Tour -viikkokilpailu on edennyt jo 14. osakilpailuun, ja tällä viikolla myös osakilpailun isäntänä toimii  Ypäjän kunta.
Suomen Hevospitäjänä ympäri Euroopan tunnettu Ypäjä on reilun 2 000 asukkaan kunta, jonka sijainti keskellä  kaunista Kanta-Hämäläistä maaseutua on silti yllättävän lähellä monesta suunnasta. Suurempiin kaupunkeihin, Turkuun ja Tampereelle matka taittuu noin tunnissa, Helsinkiinkään ei tarvitse varata kuin reilut 1,5 tuntia!
Näin etätyömahdollisuuksien lisääntyessä Ypäjän kaltaiset paikkakunnat, jossa paitsi palvelut, myös monet harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja jonottamatta saavutettavissa, ovatkin alkaneet kiinnostaa myös muualla työssäkäyviä sekä lapsiperheitä!  Kieltämättä ajatus siitä, että asuinpaikan voisi valita helposti myös muualta, kuin työpaikan läheltä, tuntuu monesta varmasti kiinnostavalta, joten miksipä ei Ypäjä?

Tällä viikolla ohjelmassa on parin kutsukilpailun lisäksi myös Seuran Mestaruus, josta kilpaillaan lauantaina ja sunnuntaina. Mestaruuskilpailu on avoin kaikille seuramme jäsenille, ja kannustammekin kaikkia rohkeasti mukaan! Tänä vuonna perinteisten Lyöntipeli scratch -sarjojen ohella on avoin Pistebogey hcp -sarja, jonka toivomme lisäävän päivien osallistujamäärää myös niiden pelaajien osalta jotka eivät mahdollisesti ole aiemmin mukaan kisaan lähteneet. Ilmoitttautumisaikaa on perjantaihin, puoleen päivään saakka, ja kisamaksuun, 12€ / pv, kuuluu perinteisesti  myös ruoka. Lisäksi viikonlopuksi kaivamme Proshopin varastoja, joten luvassa voi olla huikeita löytöjä edullisin hinnoin..

Tänään sää näyttäisi suosivan, kaunis aurinkoinen pelipäivä tulossa, joten tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)