Hyvää huomenta!

Viime päivien sateiden vuoksi kenttä pysyy vielä tämän päivän suljettuna. Jatkossa myös golfauton käyttö katsotaan päivä kerrallaan, kentän kunnon mukaan. Toimisto päivystää sähköpostin ja puhelimen päässä koko päivän numerossa 050-590 2470.

Tämän viikon tärkeät päivät sijoittuvat viikonlopulle, nimittäin Lauantaina on Pilvenmäki Golf Special ja sunnuntaina Makulihan 3:n Mailan Kinkku.

Pilvenmäen oma erikoiskilpailu, Pilvenmäki Golf Special, ajoittuu tänä vuonna syyskuun loppupuolelle Toto65-ravien yhteyteen lauantaille 21.9. Ilmoittautumisia voi suorittaa jo caddiemasterille tai NexGolfin kautta. Kyseessä on yhdistelmätapahtuma, jossa ensin pelataan golfia ja sen jälkeen lähdetään yhdessä pelaamaan raveja Forssan Pilvenmäelle. Bussikuljetus järjestetään golfkentältä raviradalle, eli kuskivuoroista ei tapahtumapäivänä tarvitse tapella. Golfkisa aloitetaan yhteislähdöllä klo 8.00 ja bussi raviradalle lähtee Ypäjältä klo 13.15. Tapahtuman hinta on 50 e / hlö (+ gf 25 e) sisältäen golfosuuden, kuljetuksen raviradalle, buffet-ruokailun sekä kimppalappuosuuden. Golfkisan parhaat pelaajat palkitaan lisäosuuksilla yhteisestä kimppalapusta, jonka laativat tänä vuonna yhteistyössä Ami Laaksonen sekä Olli-Pekka Kylä-Markula.

Sunnuntain Makulihan 3:n Mailan Kinkku -kilpailussa kentälle lähdetään todellakin vain 3 mailan voimin. Saat tietenkin itse päättää mailat ja tämä huikea lysti maksaa vain 6 € (+ gf 25 €). Kinkkuja jaetaan 10 % säännön mukaan eli jos kilpailussa 30 osallistujaa, niin 3 parasta voittaa itselleen kinkkulahjakortit!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)