Uusi viikko käynnistyy raikkaan viileässä, mutta usvan hälvettyä  aurinkoisessa säässä, kuten Emilian aamuvarhain kentällä ottamasta kuvasta näkyykin.

Täällä Ypäjällä tämä elokuun kolmas viikko on perinteisesti juhlan aikaa, koska silloin vietetään  Pertun päivää, joka sopii mainiosti myös tänne meidän golfkentälle. Ypäjä-teema näkyy kentällämmekin  pitkin viikkoa, ja lauantaina Ypäjän keskustassa järjestettävä Pertun Päivä -tapahtuma kerää väkeä paikalle myös pitäjän rajojen ulkopuolelta, Ypäjä kun sijaintinsa puolesta on keskellä ei mitään, ja samalla lähellä kaikkea!

Tällä viikolla kentälle on tulossa useampiakin ryhmiä tutustumaan golfiin, ja lisäksi lauantain ohjelmassa on Päivässä golfariksi -kurssi, johon vielä on muutama paikka vapaana!
Viikonloppuna ratkaistaan Loimijoki Golf ry:n seuran mestaruus, johon ehtii ilmoittautua mukaan torstaihin, 20.8. klo 12:00 saakka, tämä seuran mestaruuskilpailuhan kuuluu lähes oletuksena kaikkien seuran jäsenten kalenteriin, joten jos ilmoittautuminen on vielä tekemättä, niin nyt viipymättä nimi listaan!
Ja totuttuun tapaan maanantaina ja tiistaina pelataan Loimijoki Tour -viikkokisaa, joka on edennyt joka onkin edennyt jo 12. osakilpailuun.

Tervetuloa golfaamaan, tai muuten vaan nauttimaan golfkentän tunnelmasta!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)