Raikkaan aurinkoista maanantai huomenta golfkentältä!
Päivän ensimmäisten pelaajien kanssa joudutiin jo tunnustelemaan pääseekö kylmän yön jälkeen kentälle vai joudutaanko odottelemaan ilman lämpenemistä. Enään ei kuuraa nurmella kuitenkaan ollut ja pipot päässä pääsivät Leena ja Joosua aloittamaan golfviikon.

Eilen pelatussa LoG Scramble Tourin 4. osakilpailussa ratkaistiin sarjan lopputulos ja voittajina onnittelemme Seppo Mäkilää ja Kauko Haavistoa.
Osakilpailun voiton veivät Jukka Mattila ja Kari Railo pistein 41, toisiksi Oskari Kaseva ja Elmeri Ahola, pb hcp 40, ja kolmannelle sijalle Marjatta ja Rauno Saarinen pb hcp 37. Osakilpailun tulokset löytyvät tästä.

Kilpailukausi jatkuu jo tulevana lauantaina jolloin aloitetaan syksyn perinteiset kinkkukilpailut! Ensimmäisenä vuorossa on paljon toivottu scramble 4 pelaajan joukkueissa. Kaikki syksyn kinkkukisat löytyvät tästä, lmoittautumiset edelliseen perjantaihin klo 12 mennessä.

Tuleville päiville ennusteet lupaavat lämpimämpää mutta mahdollisesti myös kosteampaa säätä joten jos aikatauluun sopii, suosittelemme suuntaamaan golfkentälle jo tänään, upea aurinkoinen päivä luvassa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)