Hyvää huomenta ja alkavaa uutta viikkoa!

Juhannusviikkoon lähdetään täydellisessä pelikelissä; parikymmentä astetta lämmintä ja aurinko paistaa pienten kumpupilvien lomasta. Huomenna onkin sitten taas ihan eri laulut, joten itse panostaisin golfkierroksen tähän päivään. 😀

Tuttuun tapaan viikon meillä aloittaa Watrec Tour ja nyt on vuorossa kahdeksas osakilpailu, jonka isäntänä toimii yhteistyökumppanimme FM-Haus, tuttavallisemmin Mestarihalli!

Kuvahaun tulos haulle mestarihalli

Meistä jokainen, joka ajelee 10. tietä edestakaisin on nähnyt Mestarihallin komeat tuotantohallit tien vieressä Jokioisten kohdalla. Nuo kantavat seinät edustavat juuri sitä, mistä Mestarihallin toiminnassa on kyse: Laadukasta rakentamista ja luotettavaa osaamista. Mestarihalli suunnittelee, valmistaa ja asentaa toimitiloja, liikerakennuksia, tuotantotiloja ja halleja. Tuotannossa yhdistyy perisuomalainen puurakentaminen moderniin elementtitekniikkaan. Puun ekologisuus, kestävyys ja luonnollisuus tuovat rakentamiseen puun parhaat ominaisuudet ja yhdistettynä innovatiiviseen elementtirakentamiseen, on lopullinen paketti laadukas, nopea ja kustannustehokas.

Juhannusviikon ohjelma sen sijaan koostuu tällä kertaa seuraavista golfelementeistä:

Maanantai 19.6.
– Watrec Tour 8, 1. pelipäivä

Tiistai 20.6.
– Watrec Tour 8, 2. pelipäivä

Keskiviikko 21.6.
– VSSL: LoG vs. AlGo
– Junnujen golfkoulu klo 18.00-19.30. Ilmoittautumiset toimistolle ennakkoon.

Torstai 22.6.
– Viimeinen päivä ilmoittautua sunnuntain Juhannus-Scrambleen
– Kesäyögolf: Nautitaan Suomen valoisista illoista ja aloitetaan golfkisa vaihteen vuoksi välillä iltavuorossa! Lähdöt klo 19.00 alkaen ja 9 reiän kierros. Kisan ohessa pientä naposteltavaa klubilla. Tapahtumamaksu 10 euroa (+ green fee 15 euroa).

Perjantai 23.6.
– Juhannusaatto
– Klubi avoinna pelaajamäärän mukaan klo 8 eteenpäin, suljemme klubin illalla kun hiljenee.

Lauantai 24.6.
– Juhannuspäivä
– Klubi avoinna normaalisti klo 8-20

Sunnuntai 25.6.
– Juhannus-Scramble klo 9.00 alkaen. Kisamaksu 6 euroa / hlö ja green fee tarjoushintaan 25 euroa. Ilmoittautumiset kisaan torstaihin 22.6. klo 16.00 mennessä.

Töissä tänään Hanna, Sini, Pauliina, Lauri sekä Elli. Tervetuloa! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)