Ypäjä Tourilla pelataan tällä viikolla 7. osakilpailu ja sen yhteistyökumppanina toimii Metsärannan Liha, joten osakilpailun palkinnotkin liittyvät näihin hyvin juhannusviikolle sopiviin herkkuihin!
Vuonna 1995 perustettu lähiruoan tuottaja ja edelläkävijä Punkalaitumelta käytää lihajalostukessa oman tilan possuja sekä lähimetsien valkohäntäpeuroja. Tuotteiden lisäksi myös palvelu on korkeatasoista!
Possujen hyvinvointi ja kasvuolot ovat Metsärannanssa ensisjaisia asioita; possut ravitaan oman tilan viljalla ja niiden elinkaari on tiedossa 100% varmuudella. Koko jalostus tapahtuu Metsäranan tilalla joten ylimääräisiä stressaavia kuljetuksiakaan ei tule. Kaikki tuotteet ovat lisäksi GMO-vapaita. Todellista lähiruokaa siis!
Loimijoki Golfin jäsenet saavat Metsärannan tilapuodissa asioidessaan pienen alennuksen Loimijoki-korttia esittämällä joten kannattaa pistäytyä paikan päälle!

Metsärannan tuotteet löytyvät myös Klubiravintolassamme, tervetuloa testaamaan viikon teemaan sopivasti Juhannuslautasen herkkuja! Paljon lähtöjä vielä vapaana päivällä ja illalla mahtavassa kesäsäässä. Varaa kierros ja nauti keittiömme annista! Muistakaa ilmoittautua heinäkuun alkeiskursseille ajoissa, sillä ne ovat olleet todella suosittuja tänä kesänä. Ilmoittautua voi sähköpostilla tai soittamalla caddiemasterille.

Tänään käynnistyvät Seuran Reikäpelimestaruudet, kaaviot pelipareista eri sarjoihin on julkaistu ja löytyvät alla olevista linkeistä. Eli sitten vaan yhteys pelipariin ja sopivaa aikaa varaamaan! Ensimmäinen kierros on pelattava maanantaihin 3.7. mennessä.

Reikäpelikaaviot
Naisten reikäpeli
Miesten reikäpeli
Veteraanien reikäpeli
Senioreiden tasoituksellinen reikäpeli

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)