Hyvää uutta viikkoa!

Aamu alkoi melko kostealla etelätuulella, mutta nyt ovat aamun isot saderintamat tutkan mukaan jo ohi ja päivä poutaantuu hyvää vauhtia. Tuulesta saamme nauttia koko päivän, mutta sekin onneksi hyvin lämmintä sorttia. Päivän lämpötilat kohoavatkin tänään jopa yli 20 asteen.

Viikkoisäntänä toimii tällä viikolla pitkäaikainen ystävämme Hankkija Oy, jonka kanssa on kuljettu yhtä matkaa koko golfkentän historia. Hankkija Oy on Suomen johtava maatalouskauppaketju, joka palvelee asiakkaita laajalla sektorilla maatalouden lisäksi myös golf-, hevos- ja puutarha-alalla, remontoijia unohtamatta. Kentällä käytettävät leikkurit ja muut työkoneet on muun muassa ostettu Hankkijan kattavasta valikoimasta.

Watrec Tourista pyörähtää tänään käyntiin jo kauden kolmanneksi viimeinen osakilpailu. Taisto Espanjan matkoista käy kuumempana kuin koskaan ja tilanne kokonaispistetaulukossa on äärimmäisen jännittävä. Nyt on myös tärkeät hetket tulla pelaamaan itsensä mukaan finaaliin, mikäli pistetili on tältä kaudelta vielä avaamatta. Syksyn finaaliin (su 8.9.) osallistumisoikeus on kaikilla, joilla pisteitä löytyy takataskusta.

Tällä viikolla pelataan myös seuran lyöntipelimestaruuskilpailut, perinteiseen tapaan Ypäjän Yö-viikonloppuna, kaksipäiväisenä kilpailuna 18+18 reikää la-su. Pelimuoto on armoa tuntematon scratch, eli lyöntipeli ilman tasoituksia, mutta mahtava tapa haastaa itsensä tässä vain kerran vuodessa järjestettävässä golfyhteisön kuninkuustapahtumassa.

Mestisviikon ohjelma kuulostaa kokonaisuudessaan tältä:

Maanantai 19.8.
– Watrec Tour 16, 1. pelipäivä

Tiistai 20.8.
– Watrec Tour 16, 2. pelipäivä

Keskiviikko 21.8.
– Senioriliigaottelu LoG vs. SaG klo 10
– TE-keskus lajiin tutustuminen klo 16.30

Torstai 22.8.
– Elisevaaran lukio lajiin tutustuminen klo 14.30

Perjantai 23.8.
– Casual Friday
– Forssan yhteislyseo lajiin tutustuminen klo 13.45

Lauantai 24.8.
– Seuran mestaruuskisat, 1. pelipäivä klo 9
– Kaisankuja Challenge klo 13

Sunnuntai 25.8.
– Seuran mestaruuskisat, 2. pelipäivä klo 9
Saunaralli klo 13-18

Töissä tänään Hanna, Emma, Pale ja Selina. Tervetuloa! 🙂

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)