Taas pyörähtää uusi viikko käyntiin ja ollaan jo syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla.
Mukavan lämmin maanantai aamu, ilmassa on pientä sateen uhkaa mutta ihan poutaiselta vaikuttaa ainakin toistaiseksi.
Golfin harrastajat ovat tottuneita ulkolajin harrastajina varustautumaaan erilaisiin sääolosuhteisiin ja sateen sattuessa pelaamaan sateessa mutta toki sääennusteita seurataan tarkasti ja toki ihan selvää on että näin syksyä kohti epävakainen sää vähentää intoa lähteä pelaamaan.
Sääennusteita seurataan eri osoitteista, viimeisimpänä olemme itse ottaneet seurantaan Forecan Golfsään joka kertoo ennustetta nimen omaan golfkentille. Paikkansa pitävyydestä emme osaa antaa takuita mutta tästä se löytyy: Golfsää.

Tämän viikon lauantaina käynnistyy Metsärannan Kinkkukisat ja ensimmäisenä vuorossa on 3 mailan kisa. Tätä vähän erilaista pelimuotoa on toivottu useamman kerran joten nyt se vihdoin toteutuu! Kisan parhaat pelaajat palkitaan joulukinkuin ja ilmoittautua ehtii perjantaihin klo 12 saakka!

Varauskalenteri näyttää tälle päivälle hyvin hiljaiselta joten suljemme Klubitalon puolen päivän jälkeen. Pelaamaan pääsee kyllä ja meidät tavoittaa puhelimeen, 050 590 24 70, josta voi varata peliajan ja sopia maksukäytännöistä.

Tänään ei ehkä kuvan mukaista auringonlaskua nähdä mutta mukavaa päivää ja viikon alkua joka tapauksessa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)