Kaunista maanantai-aamua arvon golfkansa!

Uusi viikko on käynnistynyt täällä Loimijoki Golfissa kauniina. Viikonloppuna kentällä oli oikein mukavasti pelaajia ja toivottavasti tästäkin viikosta tulee runsas pelinen. Tänään ja huomenna kisaillaan tuttuun tapaan viikkokilpailuamme Ypäjä Touria, jossa vuorossa on 3. osakilpailu. Viikkoisäntänä tällä viikolla on Forssassa upealla paikalla Forssan keskustassa kauniilla Kehräämöalueen miljöössä sijaitseva Piipputerassi. Piipputerassilla pääset nauttimaan auringosta, herkullisesta ruuasta sekä kylmistä juomista ystävällisen ja rennon palvelun kera. Osakilpailun parhaat palkitaan Piipputerassin lahjakortein.

Lauantaina järjestettävä Päivässä golffariksi-alkeiskurssi on täynnä ja toivotamme kaikki uudet lajiin tutustuvat ja hurahtavat golffarit tervetulleiksi! Mikäli golf kiinnostaa, järjestämme alkeiskursseja läpi kesän ja 2.6 järjestettävään alkeiskurssiin löytyy vielä vapaita paikkoja. Ota yhteyttä caddiemasteriin ja varaa paikkasi, puh 050 5902470 tai e-mail caddiemaster@loimijokigolf.fi

Kenttämme on oivassa kunnossa ja peliaikoja löytyy hyvin, joten ota suunnaksi Ypäjä ja tule nauttimaan kauniista golfpäivästä! Klubitalo palvelee klo 8-19, keittiö palvelee klo 11-18. Keittiömme suosittelee tänään: klassikkojen klassikko wienerleike hintaan 18€, täytetty uuniperuna kinkku- tai kasvistäytteellä hintaan 9€. Tervetuloa syömään!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)