Hyvää juhannusviikon maanantaihuomenta!

Ypäjä Tour -viikkokilpailu jatkuu tällä viikolla tuttuun tapaan maanantaina ja tiistaina. Tällä viikolla viikkoisäntänä toimii Metsärannan Liha. Metsärannan Liha on 1995 perustettu lähiruoan tuottaja, joka keskittyy lihanjalostuksessa oman tilansa possuihin sekä lähimetsien valkohäntäpeuroihin. Metsärannassa possujen hyvinvointiin ja kasvatukseen panostetaan suuresti; possujen ravinto on oman tilan viljaa sekä koko jalostus tapahtuu samalla Metsärannan tilalla, joten possuille stressaavia kuljetuksia ei ole. Valkohäntäpeurat ovat peräisin tilan lähistöltä olevista metsistä Punkalaitumelta. Kaikki Metsärannan tuotteet ovat GMO-vapaita.

Meillä Metsärannan tuotteita pääsee maistelemaan muun muassa ravintolan Makkaralautasessa sekä Juhannus Scramblen aikana klubitalon grillistä löytyy Metsärannan makkaraa. Elokuun loppuun asti Loimijoki Golfin jäsenet saavat 10% alennuksen Metsärannan tuotteista Punkalaitumella sijaitsevasta myymälästä. Ota siis mukaan Loimijoki Golf -korttisi ja hae herkut juhannukseksi.

Tänään klubilla Anna, Virve, Ipe, Saara sekä Tiina. Tervetuloa!