Mitä parhainta syksyisen viikon alkua täältä golfkentältä.
Viileää, mutta poutaista on säätiedotus luvannut, joten jos työt eivät haittaa harrastuksia, niin tervetuloa pelaamaan!

Tällä viikolla käynnistyvät myös joka syksyiset Kinkkukisat, eli lauantaisin säiden salliessa aina tuonne lokakuun loppuun saakka jatkuvat Scramble tai Bestball -kilpailut, joissa parhaat palkitaan Metsärannan Lihan herkullisilla joulukinkuilla.
Kinkkujahtiin lähdetään pääsääntöisesti kahden pelaajan joukkueissa, mutta 30.10. pelattava kauden päätöskilpailu käydään neljän pelaajan joukkueissa. Tuo päätöskisan viikonloppu kannattaa pistää kalenteriin myös siksi, että silloin myydään Klubiravintolan varasto tyhjäksi ennen talven tuloa, ja hinnat ovat sen mukaiset..
Kinkkukisoihin ilmoittautuminen on auki, ja mikään ei estä tekemästä ilmoittautumista valmiiksi vaikka jo kaikkiin tuleviin kisoihin, jotta ei sitten ainakaan pääse unohtumaan! Kilpailukalenteri löytyy tästä.

Viikonlopun aikana Porissa Kalafornian kentällä pelattiin junioreiden Future Tourin Finaali, jossa seuraamme upeasti edusti Alex Lähdemäki sijoittuen viidenneksi! Onnittelut Alexille, jolla on takanaan kokonaisuudessaankin onnistunut kisakausi!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)