Uuteen viikkoon lähdetään LHJ Group Oy:n isännöimänä!

LHJ Group näkyy kentällämme pelaajia palvelevien monien eri kierrätyspisteiden muodossa. Yksi näkyvä maamerkki on matkan varrella klubilta LHJ Groupin omalle 1. väylälle – kierrätyspiste golfarin omilla lajitteluohjeilla. Siinä on hyvä suorittaa bägin tyhjennys asianmukaisin ohjein ennen kierrokselle lähtöä, kierrättäen oikeisiin lokeroihin niin kartonkiset pallopaketit, muoviset karkkipaperit kuin biohajoavat banaaninkuoretkin. Myös LHJ:n henkilökunnasta monet tutut golfarit ovat päivittäisiä aktiiviasiakkaitamme, ja aina valmiina auttamaan ja neuvomaan kierrätykseen liittyvissä kysymyksissä.

LHJ Groupin oma kutsukilpailu pelataan tämän viikon keskiviikkona, jolloin suuri osa päivästä on suljettu yhteislähtökilpailua varten.

Tänään aloitetaan LHJ:n isäntäviikko kuitenkin tutusti Watrec Tourilla. Peliaikaa jälleen kaksi päivää ja tuotepalkinnot ovat taattua laatua Gigantin laajasta valikoimasta.

Tänään alkaa myös tämän vuoden ensimmäinen alkeiskurssi klo 17-20 Ramin johdolla! Vikkelimmät ehtivät vielä ilmoittautua mukaan.

Töissä tänään Hanna, Pauliina, Emma sekä Rami. Tervetuloa!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)