Yhteistyössä Ypäjän kunnan kanssa käynnistyy viikkokisamme, Ypäjä Tourin 16. ja samalla tämän kauden viimeinen osakilpailu. Jos pistesaldosi kaipaa vielä täydennystä tai pistetili on vielä avaamatta ja sitä kautta osallistumisoikeus finaaliin hankkimatta niin vielä ennättää!

Elokuun viimeisellä viikolla vietetään Ypäjällä perinteistä juhlaviikkoa . Tiedättekö muuten mistä on saanut alkunsa perinne tälle juhlalle juuri tässä Pertun päivien aikaan?
Toisin kuin täällä golfilla ehkä oletetaan, on Perttu nimisiä kuuluisia Ypäjäläisiä liikkunut seutukunnalla jo aikaisella 500-luvulla.

Perimätiedon mukaan alueella asusti ensimmäisenä ”Perttulan mies” Talonen. Kuitenkin vasta 1100-luvulla, kun varsinaissuomalaisten ja hämäläisten riista-alueiden raja kulki Ypäjän halki, seudulle alkoi muodostua kiinteää asutusta. Paljon historian havinaa mahtuu vuosisatoihin, siitä lyhyt tiivistelmä löytyy tästä. Ja nykyään kunta on monille tuttu Suomen hevopitäjänä, nimitys joka saatiin vuonna 1982.

Pertun päivät huipentuvat viikonloppuna Ypäjän Yö -tapahtumaan jolloin keskustan alueella järjestetään monelaista ohjelmaa johän pääsee tutustumaan tästä.  Ja meillä golfissa viikon kunniaksi herkutellaan luonnollisestikin Pertun päivien erikoisburgerilla!

Uusia aukioloaikoja: tästä viikosta lähtien Klubitalo sulkeutuu iltaisin klo. 19 ja ensi viikon alusta alkaen klubitalo aukeaa aamulla yhdeksältä.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)