Tällä viikolla esittelemme uuden yhteistyökumppanille, Someron Säästöpankin joka näkyykin viikon aikana kentällämme monin eri tavoin!

Someron Säästöpankki on itsenäinen ja vakavarainen, yli 140 vuotias helposti tavoitettava paikallispankki.
Pankilla on konttorit  Forssassa, Akaassa, Kemiönsaaressa, Kotkassa, Loviisassa, Marttilassa, Perniössä, Salossa, Somerolla, Turussa,  Urjalassa. Näiden lisäksi täällä paikallisesti kiinnostava tieto on varmasti se, että tänä keväänä uusi konttori on avattu myös Loimaalle, ihan siihen torin kupeeseen, Vesikoskenkatu 13!

Pankki tarjoaa asiakkailleen henkilö- ja yritysasiakkaiden pankkipalvelut, varainhoidon- ja yksityispankin palvelut, säästämisen ja sijoittamisen palvelut sekä laadukkaat lakipalvelut pankkisuhteesta riippumatta.

Someron Säästöpankissa konttoreiden ovet ovat auki, asiantuntijoilla on puhelimet taskussa ja yhteystiedot ovat julkisia.
Asiakas valitsee palvelukanavan – pankki palvelee mielellään niin kasvotusten kuin verkossa, ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi tyytyväisten asiakkaiden pankkiin!

Tällä viikolla Someron Säästöpankin maksukortti tuo etua myös golfissa; Säästöpankin maksukortin esittämällä geen fee 2 yhden hinnalla (55€), eli nyt kannattaa tuoda myös kaveri pelaamaan ja hyödyntää tämä huippu etu!

Eikä tässä vielä kaikki sillä perjantaina 26.5. pankki toivottaa kaikki tervetulleeksi pelaamaan par-3 kentälle, golfia tai frisbeegolfia! Toisin sanoen, pelaaminen uudella kentällä on silloin ilmaista kunhan peliaika on varattu ja se hoituu helposti nettisivujemme kautta tai ottamalla yhteyttä caddiemasteriin!

Someron Säästöpankki on luonnollisestikin yhteistyökumppanina myös tämän viikon Ypäjä Tourin osakilpailussa ja pankin oma kilpailu pelataan kentällämme keskiviikkona 24.5.

Muutakin mukavaa on ohjelmassa, paljon kysytty mailojen testauspäivä järjestyy sunnuntaille, sitä ennen lauantaina kisaillaan Urmas Open ja jo huomenna tiistaina ensimmäinen Varsinais-Suomen Senioriliigan kotiottelu! Ja jotta informaatioähky ei tukahduta näin viikon alkuun niin kerrotaan näistä kaikista lisää aamu-uutisissa vuorollaan viikon edetessä.
Lisätietoa jo nyt ihan siinä nettisivujemme etusivulla, klikkaa otsikkoa niin tarkemmat tiedot tulevat näkyviin tai kysy meiltä Klubitalolla, kerromme mielellämme!

Tämän viikon alusta avaamme Klubitalon aamuisin klo 8, illasta suljetaan n. klo 19, kesäkuulla sitten tuntia myöhemmin.
Luvassa on  monipuolinen ja kiva alkukesän viikko, tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)