Oikein hyvää huomenta!

Aamu-uutisen teille tarjoaa tänään viikkoisännyydestä vastaava Kymppi-Katon edustaja, joka näitä on kyllä joskus aikaisemminkin rustannut. Varoituksen sanana lukijoille, seuraava lyhyt teksti saattaa sisältää erinoimaisesti sijoiteltua markkinointia.

Hetki on vierähtänyt siitä, kun viimeksi istahdin kirjailemaan tätä golfihmisen infopläjäystä. Silloin usein arvioin näitä uutisia varten päivän säätä ikkunasta ulos tiiraillen. Mikään ei ole muuttunut noista cädärin ajoista, paitsi että nykyään säätä saa katsoa uusien Kymppi-Ikkunoiden läpi. Nykypäivänä sään helliessä, kuten Ypäjällä aina, poistun kohti kenttää vankan Kymppi-Oven lävitse ja päivä lähtee hyvin liikkeelle. Mikäli jollain ilveellä näyttäisi pahalta ja sateen uhka olisi todellinen, niin ei tarvitsisi hätääntyä. Onhan pään päällä suojana moitteeton Kymppi-Katto.

Heräsikö mielenkiintosi? Haluatko sinäkin kokea kaiken tämän edellä mainitun? Nyt sinulla on uskomaton mahdollisuus, jota ei kannata jättää välistä! Viikkoisännyyden kunniaksi viikolla 30 sovitut tai arvioidut katto- ja ikkunatarjoukset ovat kauppaa tehdessä oikeutettuja ulko-oveen asennettuna kaupan päälle tai vastaavaan rahalliseen etuun (2000€). Ottakaahan rohkeasti yhteyttä meikäläiseen eli Matias Varhi puh. 0400 583346.

Näin on pakolliset mainonnat saatu kaadettua teidän lukijoiden kurkuista alas ja voidaan mennä itse asiaan! Watrec Tour nro 12 ja samalla koko viikko käynnistyy oikein mukavassa säässä. Luvassa on koko päiväksi lämpöä, pilvipoutaa, sekä enemmän tai vähemmän hyviä lyöntejä ympäri kenttää. Allekirjoittaneenkin voi bongata klubilla ja kentällä läpi viikon. Lähestyä saa asiassa kuin asiassa, vaikka griinin ympäriltä kuuluisikin sadattelua kolmen tuhritun putin jälkeen.

Mukavaa viikkoa jokaiselle!

-Matias

Koittakaapa selättää meidän väylä nro 13 oikein huolella!

Kymppi-Katto tarjoaa tämän viikon parhaille Watrec Tour -pelaajille palkinnoksi lahjakortteja käytettäviksi kaikkiin klubin palveluihin. Palkintosummat ovat: I palkinto 125 euroa, II palkinto 75 euroa ja III palkinto 50 euroa. Molemmista sarjoista (lyöntipeli ja pistebogey) palkitaan kolme parasta pelaajaa lahjakorttipalkinnoin.

Tämän viikon ohjelma näyttää kokonaisuudessaan tältä:

Maanantai 22.7.
– Watrec Tour 12
– Alkeiskurssi klo 17-20
Tiistai 23.7.
– Watrec Tour 12
– Alkeiskurssi klo 17-20
Keskiviikko 24.7.
– Junnujen golfkoulut klo 17:15 ja 18
Torstai 25.7.
– Ei erikoistapahtumia
Perjantai 26.7.
– Casual Friday
– Alkeiskurssi klo 17-20
– Kesäyögolf
Lauantai 27.7.
– LoG Scramble Tour 4.osakilpailu klo 9 alkaen
– Alkeiskurssi klo 9-13
Sunnuntai 28.7.
– Alkeiskurssi klo 9-13

Tänään töissä Pale, Vilma, Emma ja Anna, opetushommissa Linda. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)