Hyvää alkavaa viikkoa!

Toiseksi viimeinen Watrec Tour pyöräytetään tältä kaudelta nyt käyntiin ja peliaikaa viikkokisaan on tämä ja huominen päivä. Tilanne kokonaispistetaulukossa on kutkuttavan jännittävä; ennätysmäärällä pelaajia on vielä mahdollisuus nostaa itsensä Espanjan kisakoneeseen pelatessaan hyvin nämä kaksi viimeistä osakilpailua. Kokonaispisteiden perusteella matkaan lähetetään yhteensä viisi pelaajaa. Näiden lisäksi kaksi paikkaa jaetaan Suomen finaalissa molempien sarjojen voittajille, minkä lisäksi vielä yksi paikka arvotaan kaikkien niiden kesken jotka ovat osallistuneet vähintään kymmeneen WT-osakilpailuun kauden aikana.

Viikkoisäntänä tällä viikolla toimii uusi yhteistyökumppanimme TH Innovations, jonka päätuote on täysin uudenlainen älypuhelin sovelluksen kanssa toimiva etäisyysmittari Caddieye. Yritys on tuttu asiakkaillemme myös Sport Brothers (SPOBRO / SB) vaatteista ja asusteista, joita olemme myyneet proshopissamme jo parin kauden ajan. Yrityksen perustaja on Timo Haapaniemi, innokas WT-pelaaja itsekin. Yrityksen toinen tuttu osakas on Watrec Touria kokonaispisteissä johtava, #seuranmestari Teemu Toukkari.

.

Oheisesta linkistä pääset tilaamaan TH Innovations Oy:n uutiskirjeen ja seuraamaan tuotekehityksen etenemistä! Tilaa uutiskirje tästä.

Viikon ohjelma näyttää kokonaisuudessaan tältä:

Maanantai 22.8.:
– Watrec Tour 17, ensimmäinen pelipäivä

Tiistai 23.8.:
– Watrec Tour 17, toinen pelipäivä

Keskiviikko 24.8.:
– Someron lukion lajiintutustuminen rangella ja lähipelialueilla klo 16.00-17.30

Torstai 25.8.:
– Matin treenit senioreille klo 15.00-16.30 (säävarauksella, min. osallistujamäärä 4 henkilöä)
– Matin treenit senioreille klo 17.30-19.30 (säävarauksella, min. osallistujamäärä 4 henkilöä)

Perjantai 26.8.:
– Forssan yhteislyseon lajiintutustuminen rangella ja lähipelialueilla klo 13.30-15.00

Lauantai 27.8.:
– Normaali pelipäivä, ei tapahtumia!

Sunnuntai 28.8.:
Kuntamestaruus Golf 2016

caddieye

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)