Mukavaa viikon alkua golfkentältä!
Yöllisen sateen jäljiltä aamun pelikierrokselle kannattaa varautua vedenpitävillä kengillä. Luvassa on kuitenkin aurinkoinen eikä liian kuumakaan  päivä joten olosuhteet golfiin näyttäisivät jatkuvat suotuisina.

Ypäjä Tourin 15. osakilpailuun lähdetään yhteistyössä LHJ Groupin kanssa. Kokonaisvaltaiseen jättehuoltopalveluun erikoistunut yritys on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja heidän tuottamat palvelunsa näkyvät myös kentän ja Klubitalon alueella monessa kohtaa.
Viimeisimpinä asikkaiden käyttöön tarkoitettu jätteidenlajittelupiste jonne kentälle mukana kulkeneiden juomapullojen, tölkkien ja eväspapereiden lajittelu onnistuu helposti. Jätehuoltoasiat ovatkin niitä arjen kysymyksiä joita ei tule välttämättä edes miettineeksi jos ne toimivat ja jotta näin tapahtuu, tekee LHJ:n kaltainen yritys myös jatkuvaa kehitystyötä meidän kaikkien arkea helpottaakseen.
Näihin asioihin liittyen kannattaa muuten ottaa seurantaan myös LHJ:n somekanavat jossa jätehuoltoon liittyviä aiheita käsitellään kivalla ja ajankohtaisella otteella!

Tämän viikon torstaina meillä pelataan M70 Tourin osakilpailu jossa mukana on 65 pelaajaa. Tapahtuman järjestämiseen otetaan mielellään mukaan seuramme jäseniä erilaisiin tehtäviin! Kilpailu käynnistyy klo 9 ja viimeisetkin pelaajat ovat maalissa n. 17 aikoihin. Toimihenkilötehtäviin voi osallistua oman aikataulun mukaan, muutama tuntikin riittää eli jos omassa aikataulussa on vielä väljyyttä niin tervetuloa ilmoittautumaan mukaan talkoisiin ja samalla kannustamaan oman seuran pelaajia!

Aurinkoista viikon alkua, nähdään!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)