Yhteistyökumppanimme, Loimaalla toimiva Hunajayhtymä on mukana myös tämän viikon Ypäjä Tourin kolmannessa osakilpailussa.

Hunajayhtymä on kasvava, kansainvälinen yritys, jonka toiminnassa korostuu eettisyys ja vastuu ympäristöstä ja jonka visiona on tehdä kotimaisesta hunajasta hittituote ja suomalaisen luonnon pelastaja, joka kuuluu jokaisen päivän ravintoympyrään
Yritys jalostaa sopimustuottajien toimittaman hunajan monipuolisiksi tuotteiksi joiden markkinat yltävät koko ajan laajenevalle kansainväliselle asiakaskunnalle.

Hunaja on paitsi ihanan makeaa herkkua, myös monipuolinen hyvinvointi- ja terveystuote. Hunajayhtymän kehittämä Honeysty -energiageeli onkin tästä oiva esimerkki. Tuote sopii hyvin välipalaksi vaikkapa energiapatukan sijaan, se on helppo käyttää ja ottaa mukaan vaikkapa golfkierrokselle! Makuja löytyy kaksi, sitruunainen sekä mustikka ja niitä molempia löytyy nyt myös meidän Klubitalon kahvilan valikoimasta!
Suosittelemme kokeilemaan 😋🐝
Tarkempaa listätietoa Honeysty -energiageelistä löydät myös tästä linkistä.

Ainakin alkuviikon ajaksi on luvassa lämmintä ja aurinkoista säätä, eli kesäisiä golfpäiviä, joten tervetuloa pelaamaan!
Klubitalon aukioloajan siirtyvät myös kohti kesää, avaamme aamulla klo 8 ja suljemme tällä viikolla iltaisin klo 19.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)