Ypäjä Tour jatkuu tänään kolmannessa osakilpailussa, johon lähdetään yhteistyökumppanimme, lääkärikeskus Mehiläisen johdolla.
Mehiläinen tarjoaa sairaanhoidon palvelut huippu asiantuntemuksella kattavasti koko maassa. Meitä lähinnä olevat toimipisteet löytyvät sekä Loimaalta, että Forssasta, eikä matka ole pitkä Turkuunkaan.
Kuten tiedetään, tärkeässä osassa hyvinvointia on erilaisten vaivojen ennaltaehkäisy, ja paitsi sairauksiin, löytyy Mehiläisestä avut ja neuvot myös ennen kuin kipu iskee. Terveystarkastus ei välttämättä tunnu ajankohtaiselta, kun mihinkään ei kolota, mutta on oiva apu mahdollisten vaivojen ennakointiin. Loimijoki Golfin jäsenillä on mahdollisuus rekisteröityä Mehiläisen Urheilunetin asiakkaiksi, ja siten saada Liikkujan terveystarkastus Turun toimipisteessä hintaan 170€ (ovh. 189€). Urheilunettiin rekisteröityminen onnistuu helposti tästä.
Tällä viikolla myös Ypäjä Tourin parhaat palkitaan terveyttä edistävillä palkinnoilla; voittajat saavat lahjakortit Huoleton- terveysterkastukseen, Turun Mehiläiseen. 2. ja 3. sijoittuvat palkitaan Mehiläisen lahjakortein.

Tänään pelataan aurinkoisessa säässä, mukavaa viikon alkua, ja tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)