Ilo uutisia, joki on laskeutunut takaisin uomaansa, ja 1 väylä ei ole enää veden peitossa!
Sanomattakin lienee selvää, että sateiden ja tulvien jäljiltä kenttä on märkä, joten olosuhteet pelaamiseen eivät ole kovin houkuttelevat.
Tälle viikolle on luvattu melko lämmintä ja osittain myös poutaa, joten nyt peukut pystyyn että viimeistään lauantaina kauden päätöskisa, Metsärannan Kinkku Scramble päästäisiin pelaamaan mukavassa säässä.
Lauantain kisassa paras neljän pelaajan joukkueista palkitaan kinkuilla, ja lisäksi viime lauantailta jakamatta jääneet kaksi kinkkua arvotaan muiden osallistujien kesken! Lauantaina kisan lisäksi Seuran Mestaruuskilpailun pokaalien sekä palkintojen jako sekä Proshopin alen loppukiri ja ravintolan tyhjennysmyynti ennen talvea, joten kannattaa pistäytyä paikalle!

Tälläkin viikolla Klubitalo on avoinna sää- ja pelaajavarauksella, eli jos varauksia ei ole ja säätila näyttää huonolta, pidämme Klubitalon suljettuna ja olemme tavoitettavissa puhelimella.

Kenttä on siis tämän kauden osalta viimeistä viikkoa auki. Lokakuun viimeisenä  siirrytään talviaikaan, ja se tarkoittaa talviaikaa myös golfkentällä. Marraskuun alussa kentälle ruiskutetaan kemiallinen harso, jonka myötä kentälle meno on kiellettyä. Mikäli harson päällä kävelee, se rikkoutuu ja menettää tehonsa. Siksi kauden lopetus meillä on suunniteltu päivälleen lokakuun loppuun.

Mukavaa viikkoa, ja kuivempia golfsäitä!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)