Hyvää ja varsin kesäiseltä tuntuvaa viikon alkua! Kevään aikana monet toiminnot ovat viivästyneet erään k:lla alkavan yllätyksen johdosta. Iloksemme nyt kuitenkin  näyttää siltä, että täällä golfkentällä päästään kesäkuun alussa monilta osin jatkamaan toimintaa lähes tavalliseen tapaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ensi viikolla starttaa perinteinen, suosittu ja odotettu viikkokilpailumme, tänä vuonna nimellä Loimijoki Tour! Kilpailupäivät tulevat olemaan totutusti maanantai ja tiistai, osakilpailuja pelataan 14 viikkoa, ja finaali täällä omalla kentällä 6.9.

Tänä vuonna ulkomaille suuntautuvaa finaalimatkaa ei järjestetä, mutta aiempien sääntöjen mukaisesti kokonaiskilpailun ja finaalin parhaat tullaan palkitsemaan yhteistyökumppaneidemme taatusti tavoittelemisen arvoisilla tuotepalkinnoilla! Kuten ennenkin, palkinnoille voi päästä myös arpaonnella, ja joka viikko vaihtuva viikkoisäntä tarjoaa palkinnot molempien sarjojen kolmelle parhaalle pelaajalle viikoittain.

Lisätietoa viikkokilpailusta löytyy kisan nettisivulta, ja varmasti myös uutisissa kuluvan viikon aikana. Kuvassa näkyvä Gigantti on mukana tänäkin vuonna, paitsi tuotepalkinnoin, myös vain Loimijoki Golfin jäsenille suunnatuin eduin,  näistä lisää myöhemmin, joten pysykää kuulolla!

Kentällä viikko on alkanut viheriöiden lannoitusruiskutuksilla, aineet ovat vaarattomia mutta jos nenäänne kantautuu lähipäivinä vieno raudan tuoksu, on syy selvillä.
Peliaikoja on tänään vielä vapaana ja klubitalon take away -kahvila on avoinna klo 18:00 saakka, joten tervetuloa!

giganttiliput

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)